Optreden K3 uitverkocht: volg mee op het Stationsplein!De tickets voor het optreden van K3 tijdens de Druivenfeesten vlogen gisterenavond de deur uit. Heb je geen kaartjes kunnen bemachtigen? Je kan het volledige optreden ook volgen vanop het Stationsplein. Wie kaartjes te veel heeft besteld of wie toch nog op zoek is naar een ticket kan zijn kans wagen op de ruilbox van Cultuurcentrum Den Blank.

 

We zagen heel wat blije gezichten, maar omwille van het beperkt aantal beschikbare tickets is er ook een aantal personen die geen zitjes hebben kunnen bemachtigen. Geen nood, want het volledige optreden wordt ook uitgezonden op groot scherm op het sfeervolle Stationsplein.
Wie toch één of meerdere tickets op overschot zou hebben, kan terecht op de ruilbox van CC Den Blank op www.denblank.be/ruilbox. Ook wie nog op zoek is naar een ticket kan hier een kijkje nemen.

 

De ticketverkoop voor het optreden van K3 op zondag 20 augustus liep als een sneltrein. Op een uurtje waren alle 2100 tickets de deur uit. Er werd alles aan gedaan om de ticketverkoop zo vlot mogelijk te laten verlopen. De website van CC Den Blank en het reservatiesysteem draaiden op volle toeren en al om 17 uur stonden heel wat geïnteresseerden in de rij aan het cultuurcentrum.

 

De vraag voor dit gratis optreden was groter dan het aanbod: de telefoon stond roodgloeiend en in het online reservatiesysteem werden 1500 wachtenden geteld. Zowel telefonisch, online als aan de balie ging de verkoop om 19 uur stipt van start. Na 10 minuten was zo goed als de helft van de kaartjes al weg. Uit het reservatiesysteem blijkt dat de overgrote meerderheid van de tickets bij Overijsenaren en mensen uit de Druivenstreek terecht kwam. De meeste tickets werden online verkocht: 80% kocht zijn kaartje online, 20% bestelde via telefoon of in Den Blank zelf.

 

Belangrijk!

Vergeet je tickets zeker niet mee te nemen naar het optreden in de Markthal. Elk ticket heeft een unieke barcode die toegang tot de zaal verleent. Elke barcode is maar een keer bruikbaar, dus het heeft geen zin om een kopie te maken.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  11-08-2017

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws te melden?
 Meer nieuws over Overijse

Overijse
20-10-2017

Op zondag 17 december word je opnieuw ondergedompeld in een warme, winterse sfeer. Meedoen met jouw vereniging of zaak kan! Na het succes van de eerste editie in 2016 slaan de gemeente Overijse, de Cultuurraad, de Raad voor Lokale Economie, de Handelaars Overijse en de Kerselaar opnieuw de handen in elkaar om een tweede editie van Wintermagie te organiseren. Wil je hier met jouw vereniging of...


Meer info

Overijse
Overijse
19-10-2017

De gemeente oefende voor het pand in de Stationsstraat 7 haar voorkooprecht uit. Het college engageerde zich ook al om hetzelfde scenario te volgen voor het pand in de Waversesteenweg 4 en 4a, maar dit moet nog naar een volgende gemeenteraad. Op die manier wil de gemeente haar sociaal woonbeleid kracht bijzetten. De gemeenteraad keurde de aankoop van de Stationsstraat 7 al eerder goed en...


Meer info

Overijse
Overijse
18-10-2017

De bib van Overijse doet ook dit jaar mee aan de Digitale Week. Niet minder dan 3 activiteiten staan op het programma. Je kan aan de slag met e-readers, digitaal muziek maken of op jacht gaan naar een boek. Op zondag 22 oktober vindt de sessie ‘Digitaal lezen’ plaats. Tijdens deze sessie ontdek je alles wat er te weten valt over digitaal lezen. Wat zijn de voor- en de nadelen van...


Meer info

Overijse
Overijse
13-10-2017

De herfst is begonnen en de jaarlijkse griep- en pneumokokkencampagne draait op volle toeren. Maandag volgt het sluitstuk in Overijse en Leuven. Beste journalist De herfst is begonnen en de jaarlijkse griep- en pneumokokkencampagne draait op volle toeren! Dit jaar legt de overheid de nadruk op de vaccinatie van zorgverleners. De apothekers nemen – naast de sensibiliseringscampagne...


Meer info

OverijseAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het