Polybius : Opening nieuw hoofdkantoor in Brussel onderstreept de groei van PolybiusBrussel/Tallinn, 25 maart 2019, Polybius kondigt de opening aan van een gloednieuw hoofdkantoor in Brussel om zijn groei op de Belgische markt te versnellen. Naast het nieuwe hoofdkantoor in Brussel heeft Polybius ook kantoren in Tallinn.

 

Polybius wordt geleid door CEO en medeoprichter Anton Altement: "Ons nieuwe hoofdkantoor in Brussel is een belangrijke troef voor onze groeiende activiteiten. We zijn 10 maanden geleden bij Digityser begonnen - en zullen altijd dankbaar zijn voor hun steun - waardoor we snel konden groeien zonder ons zorgen te maken over onroerend goed, maar de nieuwe locatie is een echte enabler voor ons bedrijf en ons team. We werken veel virtueel, maar het team, bestaande uit consultants en medewerkers, waardeert het om een goede verankering in de regio te hebben en die nieuwe hoofdzetel laat ons toe om medewerkers, partners en klanten op een comfortabele manier te verwelkomen voor samenwerking.  

 

Anton is niet verbaasd dat Polybius zo snel groeit. "Onze OSOM app is een game changer en het bouwen van dat product vergt een heleboel verschillende vaardigheden. Van wetgeving tot compliance, van risicomanagement tot productontwikkeling en marketing, we hebben het allemaal nodig. We willen een sterk team opbouwen dat past bij onze Europese ambities. Anton vindt het kantoor, een plek dicht bij onze klanten en medewerkers, belangrijk om als werkgever aantrekkelijk te zijn. "Medewerkers kiezen voor ons vanwege onze cultuur en ambities. Om die cultuur in stand te houden, is het belangrijk dat we niet alleen virtueel samenwerken, maar ook fysiek gemakkelijk bij elkaar kunnen komen".

 

Het nieuwe kantoor is gelegen in het hartje van Brussel aan de Waterloolaan 34, 1000 Brussel.

 

Over Polybius

Polybius is een groep van financiële dienstverleners, opgericht in 2017 vanuit Tallinn, Estland. In het daaropvolgende jaar zijn de activiteiten van Polybius uitgebreid naar België, met de oprichting van een Belgisch filiaal, Polybius Fintech Sprl. Sinds een jaar ontwerpt en ontwikkelt het team zijn belangrijkste product - Osom.finance

https://Polybius.io

https://osom.finance

https://twitter.com/osom_finance

https://www.facebook.com/osom.finance

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
Gunther De Backer
 
Op:  25-03-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 


AdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het