Zomer lang afterwork op het golfterreinGoede doelen vieren mee met 30ste verjaardag van Antwerp Golf School

 

AARTSELAAR – Voor haar 30ste verjaardag organiseert Antwerp Golf School dit jaar tal van activiteiten. In juli en augustus kan je er iedere dinsdagavond terecht voor de Afterwork Hole. Het concept? Ontspannen op de green, intussen je beste swing bovenhalen én kans maken op een geldprijs. Ook enkele goede doelen vieren mee.

 

“Golf is een uitermate geschikte sport om te netwerken, maar ook om na een intense werkdag weer tot rust te komen”, weet Kris Van Ingelgem, bezieler van AGS. “Daarom houden we tijdens de zomermaanden verschillende afterworks. Iedere dinsdag brengen we op het golfterrein een gevarieerde avond met – hoe kan het ook anders op een golfclub – een attractieve Hole in One-competitie.”

 

De aanwezigen kunnen dus het competitiebeest in zich naar boven halen. Voor 5 euro ontvangen ze namelijk 3 golfballetjes. Lukt het hen om daarmee een hole-in-one te slaan, dus met één slag het balletje in de hole krijgen, dan winnen ze de geldpot. Geen succes? Dan wordt de pot bijgehouden voor de afterwork van de week nadien en mogen ze opnieuw een poging ondernemen.

 

Golfen voor het goede doel
Van al het deelnamegeld gaat de helft naar de competitiepot. Het overige bedrag gaat rechtstreeks naar een goed doel die de professionele spelers van Antwerp Golf School zelf hebben uitgekozen. Dat zijn er 6 in totaal: Het Raster vzw, Het Gouden Mandje, Kom Op Tegen Kanker, paramotiongolf.be, MS Liga Vlaanderen vzw en G-sport Vlaanderen vzw.

 

“Antwerp Golf School is een familieclub. We vormen hier één hechte groep en willen daar ook anderen bij betrekken. Ook bij het Beat the Pro-concept, die elke derde zondag van de maand doorgaat en waarbij iedereen de score van onze lesgevers en kampioenen mag proberen te verbeteren, gaat de opbrengst naar deze organisaties.”

 

Eerste edities smaken naar meer
Intussen zijn er twee Afterwork Hole in Ones achter de rug en is de geldpot nog niet gewonnen. De deelnemers maken de volgende keer kans op 132,5 euro. Ook voor de goede doelen werd diezelfde mooie som bijeen verzameld.

 

Benieuwd naar alle activiteiten of wil je op de hoogte blijven van dit feestjaar en de aankomende events? Dat kan via de sociale mediakanalen (Facebook, LinkedIn en Instagram) van Antwerp Golf School en via de website www.ags.be.

 
Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Redactie inVlaanderen Media Support

Antwerpen
>>
22-08-2019

Kmo’s zetten de stap van theorie naar praktijkOver enkele dagen start in Antwerpen een nieuw co-creatietraject van het project ‘Bouwen aan een circulaire Kempen’. Ondernemers maken hierbij kennis met succesvolle circulaire businessmodellen voor de bouwsector en leren de opportuniteiten voor hun eigen bedrijf kennen. Kamp C organiseert het traject in samenwerking met VITO en...


Meer info

Redactie inVlaanderen Media Support
Hasselt
21-08-2019

Op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 september 2019 worden de 60e Runkster Volksfeesten gevierd in en rond het OntmoetingsCentrum Runkst (OCR), Runkstersteenweg 149 te Runkst-Hasselt. Doelstelling: aan iedereen opnieuw een schitterend volksfeest aanbieden en tegelijk voldoende middelen verwerven om aan alle Runkstenaren, jong en oud, een volwaardig ontmoetingscentrum ter beschikking te...


Meer info

Redactie inVlaanderen Media Support
Dendermonde
20-08-2019

Softwarebedrijf Lansweeper zet zijn steile groei verder en gooit Dave Goossens in de strijd als nieuwe Chief Executive Officer. Dave Goossens zal als nieuwe CEO de groei verder stimuleren en het bedrijf door deze steile scale-up fase leiden. “Dankzij mijn achtergrond in IT-software was het me snel duidelijk hoe uniek Lansweeper gepositioneerd is.”, zegt Dave. “We hebben een...


Meer info

Redactie inVlaanderen Media Support
Genk
19-08-2019

Trossard gets 56% of the vote and is named as today's man of the match!


Meer info

Redactie inVlaanderen Media SupportAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Limburg | Kempen | Vlaams Brabant | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het