Aangepaste verkeerssituatie Herentals Fietst en Feest 2019Op donderdag 1 en vrijdag 2 augustus vindt de vijftiende editie van Herentals Fietst en Feest plaats. Op donderdag is er het Boretti na-Tourcriterium en de openluchtfuif Deca Danst en op vrijdag is er de Volvo Van Houdt Stadshappening met optredens, loopwedstrijden voor kinderen en de AG Insurance 2U van Hertals.

Aangepaste verkeerssituatie

Al deze activiteiten trekken ongetwijfeld opnieuw duizenden bezoekers naar onze stad. Om alles vlot te laten verlopen, moeten we de verkeerssituatie in het stadscentrum tijdelijk aanpassen. Via onderstaande link kunt u een overzicht van de verkeerssituatie per straat downloaden.

Het parcours

Het parcours van het criterium loopt langs de Grote Markt, de Zandstraat, de Collegestraat, de Herenthoutseweg, de Sint-Waldetrudisstraat en de Bovenrij terug naar de Grote Markt.

Extra aandachtspunten

  • Drank in glas is op politiebevel verboden langs het parcours. Schenk uw drank dus in plastieken bekers. Deze regel geldt niet alleen voor de horeca maar ook voor omwonenden. 

  • De glascontainers op het parkeerterrein aan de hoek van de Herenthoutseweg en de Molenvest zijn afgedekt van woensdag 31 juli tot en met zaterdag 3 augustus. U kunt uw glas deponeren in de andere glascontainers in Herentals of op het recyclagepark (Hemeldonk 10).

  • De bussen van De Lijn die langs de Grote Markt rijden, volgen van vrijdag 26 juli tot dinsdag 6 augustus een ander traject. Het is mogelijk dat de bussen een aantal haltes in uw buurt niet bedienen. Voor meer informatie kunt u terecht bij De Lijn via tel. 070-220 200 (0,30 euro/minuut) of op www.delijn.be.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  31-07-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Herentals

Herentals
05-09-2019

De provincie Antwerpen investeert sterk in veilige en comfortabel fietsroutes voor het fietsverkeer van en naar school en werk. Een van de belangrijkste routes is de fietsostrade Herentals-Balen. Aan de spoorwegoverweg aan Koulaak wordt de volgende weekends een tunnel geplaatst. Deze werken zorgen voor geluids- en verkeershinder, zowel overdag als 's nachts.De planning is als volgt:Weekend...


Meer info

Herentals
Herentals
05-09-2019

Elk jaar tijdens de Week van de Mobiliteit (16 tot 22 september) is het op vrijdag Strapdag. Op deze autoluwe schooldag komen duizenden kinderen te voet of met de fiets naar school. Ook de Herentalse scholen doen mee.Aangepaste verkeerssituatieOm alles vlot te laten verlopen, geldt er op vrijdag 20 september een aangepast verkeersreglement aan enkele scholen:Aan basisschool De Wegwijzer is van 8...


Meer info

Herentals
Herentals
05-09-2019

Op zondag 15 september vinden er verschillende duatlonwedstrijden plaats in de omgeving van Sport Vlaanderen Herentals. Om 13 uur start het Belgisch Kampioenschap sprintduatlon, gevolgd door de Hidrodoe Kidsrun en de Duatlon Herentals, een wedstrijd voor recreanten en bedrijven.Aangepaste verkeerssituatieOm de wedstrijden veilig en vlot te laten verlopen, is er op zondag 15 september tussen 8 en...


Meer info

HerentalsAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Limburg | Kempen | Vlaams Brabant | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het