Laura Cornette opnieuw verkozen als voorzitter Open Vld MechelenDe herverkozen voorzitter Laura Cornette is 24 jaar en werkt als business consultant bij Arco Information Mechelen. Ze heeft de voorbije twee jaar als waarnemend voorzitter bewezen inhoudelijk en organisatorisch Open VLD Mechelen te leiden.  Laura is een sterke voorzitter die na het vertrek van haar voorganger voorzitter Bavo Anciaux naar Willebroek mee zorgde voor de Open Vld verkiezingsoverwinning met de stadslijst en de continuering van het liberale gedachtengoed en de vlotte samenwerking met de andere partners binnen de stadslijst.
 
Samen met ondervoorzitter Guido Verlinden en het nieuwe bestuur (Sven Dockx, Peter Beurghs, Dirk Vanhecke, Guido Verlinden, Tom Blockmans, Marnix Van Esbroeck, Vladimir Voskanian, Betty Denis, Kurt Biesemans, Geert Milis, Ellen Naegels, Anke Houben, Liana Davtyan, Chris Kindermans, Anja De Becker, Patricia Verbeeck, Gert Eeraerts, Ken Dieltiens, Thomas Van Wing, Christophe Stienlet, Bart Somers, Koen Anciaux, Alexander Vandersmissen, Greet Geypen, Abdrahman Labsir, Fabienne Blavier, Arthur Orlians,  Elisabeth Okmen, Vicky Vanmarcke, Pia Indigne) staat ze garant voor een toekomstgericht modern liberalisme dat iedereen kansen aanreikt (in het bijzonder de zwakste uit de samenleving), oog heeft voor ondernemerschap, veiligheid en netheid.  

De afgevaardigden voor het regiobestuur zijn Alexander Vandersmissen, Bart Somers, Betty Denis, Tom Blockmans, Guido Verlinden, Koen Anciaux, Laura Cornette als voorzitter

Open VLD gelooft in een politiek voor iedereen waar de leden intens bij betrokken worden. Zo organiseerde Laura tijdens haar voorzitterschap exclusieve activiteiten voor de partijleden, waarbij ze gemakkelijk in contact kwamen met de Open VLD schepenen en hen zo in het reilen en zeilen van onze stad te lieten binnenkijken. Op deze toer gaat de partij nu verder. 

De komende periode zal ze zich als voorzitter focussen op het uitwerken van een netwerk dat uit  wijk- en themaverantwoordelijken bestaat, haar doorlopende speelgoedinzamelactie verder uitbouwen en activiteiten organiseren om Mechelaars dichter bij elkaar te brengen. 

"Sinds meer dan een jaar of twee ben ik voorzitter van Open Vld Mechelen. Ik vond het een prachtige periode om samen met het bestuursteam mijn schouders te zetten onder het liberale project. Ik wens iedereen van het team dan ook te bedanken voor hun inzet, toewijding en onafgebroken inzet. In deze twee jaar is er reeds veel verwezenlijkt, zijn we als team gegroeid en ook professioneler geworden, maar is er nog veel werk. Ik heb nog heel wat ideeën en goesting om gewoon verder te doen” stelt Laura Cornette.

De concepten die Open VLD nu al bijna 20 jaar uitwerkt als leidende partij in onze stad blijven de motor. Nieuwe maatschappelijke uitdagingen zullen door onze partij  aangepakt worden. Samen met onze minister Bart Somers en onze stadsbestuurders Greet Geypen, Koen Anciaux, Alexander Vandersmissen, Abdrahman Labsir, nieuwkomer Vicky Vanmarcke en onze gemeenteraadsleden maken we Mechelen nog mooier en aangenamer.

 
Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Redactie inVlaanderen Media Support
AdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Limburg | Kempen | Vlaams Brabant | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het