Ontdek, geniet en relax in Hotel RecourHotel Recour is gelegen op 100m van de Grote Markt van Poperinge, het centrum van de hoppeteelt. Hotel Recour is een bijzondere luxueuze locatie met een hart. Een plaats waar men zich bewust afzet tegen uniforme hoteltoestanden en kiest voor een persoonlijke aanpak.

Het vleugje romantiek dat gerenommeerd decorateur Pieter Porters dit geklasseerde herenhuis uit de 18° eeuw meegaf, verhoogt het knusse thuisgevoel. Het pand etaleert uitbundig zijn authenticiteit. De oude vloertegels, marmeren schouwen en immense deuren, dankzij de kunstzinnige hand van Pieter Porters ingepast in een luxueuze thuis voor levensgenieters, brengen je vanzelf in hogere sferen. Het romantische hotel telt 8 kamers die elk een andere aankleding kregen. Via een ingenieuze loopbrug bereik je de moderne logeerunit met 7 kamers, waar het puikje van de designgoden prominent domicilie houdt. 

Alle denkbare luxe is aanwezig: volledig ingerichte badkamer met (bubbel)bad en of (massage)douche, badjassen en slippers, toiletproducten, telefoon, tv, minibar, airco, dvd-speler, internetverbinding, koffie- en theevoorzieningen enz… Enkele kamers hebben een terras.

Een feeërieke stadstuin met zonneterras, majestueuze magnolia en kruidentuin zorgt voor de paradijselijke toets.

Het romantische interieur en het statige interieur mogen dan wel overtuigende argumenten zijn, toch heeft Hotel Recour nog enkele supertroeven. Het ruime binnenterras is zonder meer een pareltje en het wellness aanbod is niet alleen ultramodern maar zonder de minste twijfel uniek voor de regio.

 

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
Hotel Recour Reserveer
 
Op:  11-04-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 


AdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het