De Mol Zomert Bucketlist! Alles wat je deze zomer zeker moet doen in #MooiMolDoe de Mol Zomert Bucketlist! Wat moet je nu allemaal gedaan hebben om dé ultieme zomer te beleven in #MooiMol? Wij lijsten het voor jou op, jij moet enkel nog plannen maken en vakjes afchecken. Ready, set, sunshine!

 

Pintje op terras

De gezellige terrassen staan in elk gehucht voor iedereen klaar om lekkere hapjes en drankjes te serveren. Wat is er leuker in de zomer dan gezellig te keuvelen op een terrasje?

 

Zonsondergang

In Mol kan je op een paar unieke plekjes van de mooiste zonsondergang genieten. Zet je neer met een ijskoud drankje en laat je verwonderen. Ps.: aan de haven bij Port Aventura zit je op de eerste rij voor één van de mooiste!

 

Konijntje knuffelen

Op onze zondagse dierenmarkt kom je veel diertjes tegen, met als topper de zachte konijntjes en de glipperige vissen. De dierenmarkt is gratis toegankelijk voor iedereen én kan afgesloten worden met een heerlijke hamburger van de hamburgerkraam!

 

Ijsje smullen

Wist je dat wij in Mol beschikken over ongelofelijk veel heerlijke ijssalons? Van een romig hoeve ijsje tot ijsjes met hele gekke, maar lekkere smaken, we hebben het allemaal! Bij elk ijssalon kan je je ijsje meteen op een bankje opsmullen.

 

Fietstochtje maken

Met 2.000 km aan fietsroutes is Mol écht een topgemeente om te fietsen. Langs het kanaal, langs bezienswaardigheden, puur in de natuur, met of zonder gps, … noem maar op. Elke fietser vindt hier zijn ding.

 

Speeltuinen

Voor speeltuinen groot of klein, moet je in Mol zijn! Torenhoge glijbanen, grote zandbakken, leuke speeltuigjes en veel nieuwe uitdagingen wachten op jou en je vriendjes. Heb jij ze al allemaal uitgetest?

 

Tot rust komen (abdij en 15 kap)

Aan de abdij van Postel en aan de 15 Kapellekens kom je een oase van rust binnen. Heel even is het alsof er niets rondom jou is. Pure ontspanning troef.

 

Bootje varen

Zin om zelf kapitein te spelen? Huur een bootje en zoek zelf het ruime sop op! Je krijgt de kans om het roer over te nemen en zelf je koers te bepalen. Superleuk toch?

 

Met de voetjes in’t zand

Het witte zand op onze stranden zorgt voor een exotisch vakantiegevoel. Voetjes uit de schoenen en in het zand en voilà, je bent op vakantie!

 

Minigolfen

Plan een wedstrijdje met je kompanen en sla je slag! Op de verschillende minigolfbanen kan je je vrienden uitdagen tot een leuk tornooi.

 

Win!

Zin om een vollédige bucketlist ter waarde van 220 euro te winnen? De dienst toerisme trakteert! Schrijf je voor 1 juli in op www.visitmol.be/bucketlist en waag je kans!

Meer info: dienst toerisme, 014 33 07 85, toerisme@gemeentemol.bewww.visitmol.be
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  18-06-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Mol

Mol
19-08-2019

Het gemeentebestuur ontvangt 35.514 euro subsidies van Toerisme voor Allen voor de realisatie van een nieuw kampgebouw op de site Galbergen. Op basis van het reglement ‘Toerisme voor Allen’ diende het gemeentebestuur bij de Vlaamse overheid een subsidieaanvraag in. Het toegekende ‘mooie’ subsidiebedrag gaat specifiek naar brandveiligheidswerken. In de zomer van 2020 hopen...


Meer info

Mol
Mol
19-08-2019

Het gemeentebestuur zoekt een halftijds technisch assistent keukenhulp, in contractueel dienstverband, niveau D, salarisschaal D1-D3, voor onbepaalde duur. Solliciteer uiterlijk op 6 september. Vul bij voorkeur het online sollicitatieformulier in of stuur je kandidatuur via mail naar vacature@gemeentemol.be of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol. Hou...


Meer info

Mol
Mol
19-08-2019

Doorgangs- en parkeerverbod parking Rondplein voor ‘Mol Feest!’ op 22 augustus Voor de festiviteiten rond ‘Mol Feest!’ wordt een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen ingevoerd. Zo geldt een doorgangs- en parkeerverbod, uitgezonderd vergunninghouders, op het Rondplein van dinsdag 20 augustus (na de dinsdagmarkt) tot vrijdag 23 augustus (18 uur). Mol Feest! vindt plaats op...


Meer info

Mol
Mol
19-08-2019

Op maandag 26 augustus starten de inschrijvingen voor de sportactiviteiten september – december 2019 georganiseerd door de sportdienst. Vanaf 19 uur kan je zowel online inschrijven als ter plaatse op het sportsecretariaat in de inkomhal van de sporthal, Rode-Kruislaan 20. Info over het inschrijven en het aanbod vind je in de brochure van de sportdienst, verkrijgbaar in sportcentrum Den Uyt...


Meer info

MolAdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het