Ambachtelijk ijs van schapenmelk



Sinds 2016 maken wij in de zomerperiode ijs op basis van schapenmelk.

De knepen van het vak werden opgedaan door het volgen van een jaarcursus ambachtelijk ijs bereiden. In die periode zijn wij ook omgeschakeld naar het houden van melkschapen.  Het Belgisch melkschaap is een oud schapenras welke een zachtaardig karakter heeft en tevens een productief ras is. 

Typisch voor deze  schapen is dat het grote, slanke dieren zijn welke een onbewolde (ratte)  staart,  witte hoefjes en snuit hebben.
De samenstelling van schapenmelk is rijker dan koemelk met een hoger eiwitgehalte, hoger calciumgehalte en meer vitamine A. 

 

Terras open in Juli en Augustus vanaf 13.00 u.  tot  20.30 u.
Sluitingsdagen maandag en dinsdag.

 

Afhaal in 1 l en 2,5 l dozen.

vanille-ijs (gemaakt van vanillestokjes)

mokka-ijs

aardbei-ijs (gemaakt van verse aardbeien)

bosbessen-ijs (gemaakt van een mix van bessen)

choco-ijs

bananen-ijs




Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  23-07-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.








Staat jouw bedrijf al in de gids?
 



Meer nieuws over Slommerhof

Rijkevorsel
23-07-2018

Ambachtelijk ijs op basis van schapenmelk. Diverse smaken, suikervrij ijs. Tevens frisdrank en koffie. Terras open in Juli en Augustus vanaf 13.00 u. tot 20.30 u. Sluitingsdagen maandag en dinsdag.


Meer info

Slommerhof



Advertenties



Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het