20 jaar Regionaal Landschap Meetjesland op 1 septemberIedereen welkom op 1 september in het Sint-Annapark en Huis Wallyn in Maldegem

Regionaal Landschap Meetjesland vzw (RLM) viert haar 20e verjaardag en nodigt iedereen uit op een groot feest op 1 september in het Sint-Annapark en Huis Wallyn in Maldegem.

Al 20 jaar brengt de vereniging inwoners en partners samen om natuur, landschap en erfgoed te versterken in het Meetjesland. Via hun inspirerende voorbeelden zorgt RLM voor draagvlak en verbondenheid. Ook op het feest trekken ze deze lijn door.

Op het menu staan onder meer enkele leuke workshops. Zo kan je leren vuur maken met natuurlijke materialen, mee op wildplukwandeling of helemaal tot rust komen tijdens bosverhalen of bosmeditatie. De toegang is gratis maar voor deze workshops moet je wel even op voorhand inschrijven via www.RLM.be.

Een houtsnijder toont zijn kunsten, een imker legt uit hoe je bijen kan houden en je leert hoe je sterke drank kan maken van Japanse duizendknoop. Partners van de vzw stellen zich op een originele manier voor. Wie liever van een hapje en een drankje geniet op het terras, is natuurlijk ook welkom. En wie graag een ijsje lust, moet zeker het speciaal voor deze gelegenheid gemaakte RLM-ijs proberen!

Ook kinderen zullen zich niet vervelen. De vereniging zorgt voor enkele reuzegrote leuke spelletjes. Tussendoor zullen optredens van typisch Meetjeslandse artiesten als Koen Dewulf en Clovis voor extra sfeer zorgen in het Sint-Annapark.

In Huis Wallyn leer je wat Regionaal Landschap Meetjesland eigenlijk allemaal doet en neemt een tentoonstelling de bezoeker mee naar zowel het verleden als de toekomst van de organisatie.

 

Meer informatie en het volledige programma lees je op www.RLM.be.

 
Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Redactie inVlaanderen Media Support

Hasselt
21-08-2019

Op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 september 2019 worden de 60e Runkster Volksfeesten gevierd in en rond het OntmoetingsCentrum Runkst (OCR), Runkstersteenweg 149 te Runkst-Hasselt. Doelstelling: aan iedereen opnieuw een schitterend volksfeest aanbieden en tegelijk voldoende middelen verwerven om aan alle Runkstenaren, jong en oud, een volwaardig ontmoetingscentrum ter beschikking te...


Meer info

Redactie inVlaanderen Media Support
Dendermonde
20-08-2019

Softwarebedrijf Lansweeper zet zijn steile groei verder en gooit Dave Goossens in de strijd als nieuwe Chief Executive Officer. Dave Goossens zal als nieuwe CEO de groei verder stimuleren en het bedrijf door deze steile scale-up fase leiden. “Dankzij mijn achtergrond in IT-software was het me snel duidelijk hoe uniek Lansweeper gepositioneerd is.”, zegt Dave. “We hebben een...


Meer info

Redactie inVlaanderen Media Support
Genk
19-08-2019

Trossard gets 56% of the vote and is named as today's man of the match!


Meer info

Redactie inVlaanderen Media Support
Peer - Grote en Kleine Brogel
>>
19-08-2019

Live-muziek op en rond de Peerse kiosk.Dit weekend was Domino bij de muziekkiosk van de partij.Geniet mee van het top event met gratis toegang!


Meer info

Redactie inVlaanderen Media SupportAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Limburg | Kempen | Vlaams Brabant | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het