Winnende zomerzwemmersHet stedelijk zwembad bestaat 50 jaar en dat vieren wij het hele jaar door met een feestelijk programma.

 

Kom zwemmen en win!

Onder alle zwemmers die komen zwemmen tijdens de publieke zwemuren, worden maandelijks 2 winnaars geloot. De eerste krijgt een 20-beurtenkaart, de tweede een mooi badlaken.

 

Winnaars juli

De gelukkige winnaars van de maand juli zijn Zr. Lutgardis en Fabienne Kinsabil.

 

Zuster Lutgardis (52 jaar) komt al ongeveer 10 jaar lang wekelijks zwemmen, ofwel samen met een vriendin, soms met enkele leerlingen van het internaat of met medezusters van de Zusters van Liefde uit Kortemark. Zij wint een 20-beurtenkaart.

Fabienne Kinsabil (53 jaar) uit Ichtegem komt sinds 2 jaar meerdere keren per week zwemmen samen met haar vriendinnen en dat doet haar goed voor haar gezondheid. Zij werd uitgeloot en kreeg uit handen van de schepen van sport, Rita Dewulf en omringd door haar zwemvriendinnen een badlaken met het logo van de stad Torhout erop.

 

Grootouderzwemmen

In augustus kunnen grootouders nog steeds gratis komen zwemmen met hun kleinkinderen (-14 jaar). Samen sporten, spelen en beleven in ons zwembad, en dat de ganse zomer lang!

 

Opblaasstructuur

Van 26 tot 31 augustus is het terug ravotten geblazen. Een opblaasbare structuur dobbert elke namiddag in het water. Benieuwd welke we deze keer in petto hebben? Kom dan zeker een kijkje nemen.

 

Kom in september kennis maken met de Torhoutse zwemverenigingen

In september kan je kennis maken met het verenigingswerk in het zwembad:

-      De Torhoutse zwemclub Thor zet haar zwemtrainingen open: kom naar de recreatieve en competitiezwemtrainingen. Wie wil starten met werken aan zijn conditie kan bij de 'Start to Swim' terecht.

-      Bij de Jaws kan je terecht voor initiaties snorkelen op maandagavonden.

-      De Blue Dolphin Diving Team leert je duiken met flessen.

-      Op donderdagnamiddag om 16 uur is er aquagym voor mensen met en na kanker.

-      Op vrijdag van 15 tot 16 uur is er seniorenzwemmen en hydrobic 50 + (afwisselend om de 14 dagen)

-      Op donderdagnamiddag is er zwemmen voor mensen met een beperking.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  12-08-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Torhout

Torhout
16-08-2019

Voor het lekkerste WK ter wereld moet je volgend jaar in Torhout zijn. Want het Lokaal Bestuur Torhout organiseert op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 september 2020 het WK BBQ in samenwerking met de BBQ Fielesoofen.De BBQ Fielesoofen zijn een gekend begrip in Torhout en ver daarbuiten. Ze organiseerden eerder al het Belgisch (2009) en Europees Kampioenschap BBQ (2012) i.s.m. de stad Torhout....


Meer info

Torhout
Torhout
12-08-2019

Het Vlaams gewest biedt de mogelijkheid om subsidies aan te vragen voor projecten die de verkeersveiligheid van schoolomgevingen verbeteren. Het Lokaal Bestuur Torhout diende in april 2019 een subsidiedossier in ter waarde van 44.837 euro waarvan er voor elke uitgegeven euro één euro subsidie tegenover staat van het Vlaams gewest. Het ingediende subsidiedossier werd goedgekeurd door...


Meer info

Torhout
Torhout
06-08-2019

Van zaterdag 17 tot en met woensdag 21 augustus 2019 is het opnieuw Torhout Kermis in de levende stad. Het programma kent dezelfde ingrediënten als de voorbije jaren maar hier en daar wordt het recept extra gekruid. Ook dit jaar is er voor elk wat wils. De jongsten genieten op zaterdag van de kermisworp, aansluitend vinden we opnieuw bruisende kermiskroegen in het centrum en op dinsdag is...


Meer info

TorhoutAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Limburg | Kempen | Vlaams Brabant | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het