Wanneer   :  Kopjesdagen EernegemEernegem - De Kopjesdagen vormen elk jaar een hoogtepunt voor alle inwoners!

Op zaterdag organiseert Unizo op de markt een spectaculaire lasershow gevolgd door een groots Kopjesfeest met DJ. Op zondag ben je van ’s morgens vroeg al welkom op de rommelmarkt, schapen- en geitenmarkt en de cartuning. ’s Middags is er kinderanimatie voor de allerkleinsten en verschillende optredens!


Op zaterdagavond 29 juni organiseert Unizo Eernegem op de markt een spectaculaire lasershow gevolgd door een groots Kopjesfeest met DJ AVD Productions. Er zullen ook hapjes en drankjes te verkrijgen zijn. Feest en ambiance verzekerd!


Op zondag 30 juni kan je vanaf 10 uur de jaarlijkse geiten- en schapenmarkt bezoeken op het H. Hartplein. In de Stations- en Aartrijkestraat zorgen honderden getunede cars uit binnen- en buitenland opnieuw voor een schitterend schouwspel. De jaarlijkse rommelmarkt palmt vanaf 6 uur ’s morgens de Westkerkestraat en zijstraten in.


Vanaf 11 uur kan je net zoals vorig jaar terecht op het foodtruckfestival in samenwerking met Best Pittig Ichtegem. Ook verschillende lokale verenigingen (KVLV Eernegem-Bekegem, KLJ Eernegem, SK Eernegem, Femma Eernegem, Time Out Eernegem en Curieus Ichtegem) zorgen voor een mooi aanbod aan heerlijke drankjes!


Na de middag is er kinderanimatie met een pop-up kinderspeeldorp voor de kerk en een megatoffe kids discoshow door De Feesttherapeut op het grote podium!


Daarna feesten we verder tijdens het Kopjesfestival. Om 15.45 uur opent het lokale dansorkest Duo Danny & Marleen traditiegetrouw het feestgebeuren. Daarna maken we het podium vrij voor talent van eigen bodem. Zo komt de Bekegemse Jantien Jonckheere optreden en ook Kortemarknaar Nick Beernaert, bekend door zijn deelname aan The Voice van Vlaanderen, zal voor ons zingen. Als kers op de taart zijn er optredens van Lissa Lewis om 18 uur en niemand minder dan ambiancemaker Bart Kaëll. Discobar In-Motion zal de Kopjesdagen opnieuw geweldig afsluiten!

Mis het niet, de Kopjesdagen 2019!
centrum Eernegem - toegang gratis
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  14-06-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Wil je gratis een cultuur- of vrijetijdsactiviteit plaatsen?
 Meer nieuws over Ichtegem

Ichtegem
21-06-2019

Op 19 juni 2019 vond in het statige stadhuis van Brugge de eerste jaarlijkse Preventietop plaats. De schepenen van gezondheid van de lokale besturen uit de regio Brugge-Oostende-Veurne tekenden present en wisselden ervaringen uit over hoe ze een gezonde leefstijl in een gezonde omgeving bij hun burgers kunnen brengen. Ze spraken vol overtuiging hun keuze uit om van hun gemeente een ‘Gezonde...


Meer info

Ichtegem
Ichtegem
08-06-2019

De gemeente Ichtegem pakt uit met een gloednieuw concept voor de jeugd: de PLAY-time speelpleinkaart. Hierop vind je alle (verborgen) speelplekken in de gemeente, maar ook sportterreinen, het skatepark, leuke parken om te picknicken of te ravotten en je kan zelfs je eigen huis, je school en het huis van je BFF aanduiden! Aan de lancering van deze kaart wordt ook een wedstrijd gekoppeld, de...


Meer info

Ichtegem
Ichtegem
28-05-2019

Eernegem – Vanaf 5 juni 2019 starten we in Ichtegem met de nieuwe blauwe zak! En dat is goed nieuws, want vanaf dan mogen alle plastic verpakkingen bij het PMD. Dat betekent een pak minder restafval en veel meer recyclage.Alle plastic verpakkingen In de nieuwe blauwe zak mogen vanaf 5 juni 2019 alle huishoudelijke plastic verpakkingen. Denk maar aan yoghurtpotjes of botervlootjes. Ook...


Meer info

IchtegemAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het