STVV onderuit bij KV KortrijkSTVV ging kopje onder in het Guldensporenstadion van KV Kortrijk. Het werd 4-0 na goals van Mboyo, Kagelmacher en Hornby (2x).

De thuisploeg begon het sterkst aan de wedstrijd. Na minder dan een kwartier spelen ontfutselde een gretige Mboyo de bal achterin bij De Bruyn en liet hij doelman Schmidt geen kans, 1-0. 

STVV rechtte daarna de rug en schoof geleidelijk aan op. Kort voor het halfuur had Suzuki een uitgelezen kans op de gelijkmaker, maar de Japanse spits mikte naast. 

Aan de overzijde was Hornby wel trefzeker. Hij rondde een snelle tegenaanval keurig af en zo stond het 2-0. Kort voor de pauze werd het zelfs 3-0 na een rommelige fase, waarin een schot van Kagelmacher via Hines-Ike binnen ging. 

Weinig beterschap na de pauze. Al was er wel een goede vrije trap van Colombatto. Suzuki kreeg de bal echter niet tussen de palen. Het waren de Kortrijkzanen die de score verder uitdiepten. Hornby dook een rebound binnen, 4-0.

In het slot van de partij botste Colombatto tegen zijn tweede gele kaart aan, waardoor de Kanaries nog een goeie tien minuten met z’n tienen verder moesten. Mboyo scoorde vlak voor affluiten nog een tweede keer, maar die goal werd afgekeurd door de VAR.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  06-10-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over STVV

Sint Truiden
29-09-2019

In een tumultueuze derby speelden STVV en Racing Genk 3-3 gelijk. De Kanaries maakten een 0-3-achterstand goed. De wedstrijd werd wel enkele minuten voor tijd afgefloten op aanraden van de politie, nadat enkele heethoofden in het bezoekersvak de plexi-wand vernielden. Eerder in de tweede helft moest de partij al eens onderbroken worden toen doelman Coucke bekogeld werd door enkele Truiense fans....


Meer info

STVV
Sint Truiden
27-09-2019

Morgen staat de Limburgse Derby op het programma. De spannendste wedstrijd van het jaar voor elke Truiense supporter. Daarom laten we niets aan het toeval over en organiseren we enkele leuke acties voor jullie, de trouwe supporters. 1. Buitentoog met DJ tegenover Café De KanarieVanaf 16.30 uur opent Café De Kanarie haar deuren voor het grote publiek. Om 18.30 uur opent DJ Koen...


Meer info

STVVAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Limburg | Kempen | Vlaams Brabant | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het