Inhuldiging eerstesteenlegging van woonproject “Baron Joostens” in ZurenborgwijkDoor Antwerps schepen Rob Van de Velde & gedeputeerde Luk Lemmens op donderdag 20 april!

Aanvang om 11.00u gevolgd door een drink voor iedereen die geïnteresseerd is


Antvest viert aanstaande donderdag 20 april de eerstesteenlegging van haar woonproject Baron Joostens in de Zurenborgwijk. Dit gebeurt in aanwezigheid van Rob Van de Velde, Antwerps schepen voor ruimtelijke ordening, erfgoed en groen, Luk Lemmens, gedeputeerde van de provincie Antwerpen & toparchitecte Christine Conix van architectenbureau Conix RDBM. De inhuldiging van dit prestigieuze stadsvernieuwingsproject vindt plaats op het bouwterrein op de hoek van de Baron Joostensstraat 1 en de Plantin en Moretuslei, en vangt aan om 11.00u. Daarna is iedereen van harte welkom voor een drink. De voorbereidende werkzaamheden voor het woonproject zijn voltooid waardoor men nu met de eigenlijke bouw kan starten. In samenwerking met het architectenbureau Conix RDBM en aannemer Taxandria zal de bouwkavel getransformeerd worden tot een magnifiek woonproject met internationale allure dankzij de hoogwaardige architectuur. In de voorverkoopfase werd reeds 70% van de appartementen verkocht. De oplevering van het project staat gepland voor begin 2018. Meer info op: www.antvest.be en www.baronjoostensstraat.be.

Baron Joostens
Het stadsvernieuwingsproject Baron Joostens zal binnen enkele maanden het uitzicht in de omgeving van de Baron Joostensstraat drastisch veranderen en de buurt verfraaien. Zo zal er begin 2018 een magnifiek, breed hoekpand uit de grond rijzen dat zich over een oppervlakte van 2.200 m2 strekt, zes verdiepingen hoog telt, en zuid-west georiënteerd is. Het woonproject omvat 27 stijlvolle appartementen[1] met privatieve terrassen, een gezellige gemeenschappelijke patio, twee commerciële units op het gelijkvloers en een ondergrondse parking met 24 autostaanplaatsen en 76 fietsstallingen. Baron Joostens bevindt zich bovendien op een toplocatie aan de rand van de gemoedelijke Zurenborgwijk, en vlakbij de stad die makkelijk bereikbaar is dankzij het openbaar vervoer of met de fiets. De ontwikkelingen aan het Kievitplein, met onder meer de komst van het nieuwe gebouw van De Persgroep Publishing en een gloednieuwe groene ruimte die gerealiseerd zal worden door o.a. AG Vespa, zullen de buurt alleen maar verder opwaarderen. Voor de bewoners betekent dit niet alleen een fantastische parkbeleving en een ontmoetingsplaats. De nieuwe aanplanting zorgt ook voor prachtige vergezichten vanuit de appartementen. Schepen Rob Van de Velde voegt hier nog verder aan toe: "Er is dringend nood aan een heropwaardering van de achterkant van het station. Met de komst van onder meer dit residentieel project, Comics Station - het themapark rond Belgische stripfiguren - en de heraanleg van het openbaar domein met spelmogelijkheden en meer groen, versterkt de stationsbuurt zijn internationale uitstraling." Dit alles in beschouwing genomen, leent het project zich perfect voor jonge starters, jonge gezinnen, expats, en investeerders.

Architectuur & Conix RDBM Architects
Het ontwerp van Baron Joostens werd getekend door het gerenommeerde architectenbureau Conix RDBM. Met respect voor de architecturale elementen van de omliggende gebouwen en straten, werd gekozen voor een strak project dat naadloos opgaat in de omgeving en in de stijl van de aanliggende panden. Het Baron Joostens project wordt een toonbeeld van kwaliteitsvolle, tijdloze architectuur die zich inpast in zijn omgeving.

Interieur & beleving
Qua interieur liggen de appartementen helemaal in lijn met de jonge, trendy atmosfeer die eigen is aan de Zurenborgwijk en liet men zich inspireren door het hoge noorden. Zo zijn alle appartementen praktisch  geconcipieerd en wordt iedere vierkante meter functioneel benut om op die manier het meest optimale effect te bekomen op het vlak van ruimtebeleving, alsook om maximaal comfort te creëren. Daarnaast baden ook alle ruimtes in het licht dankzij de vele en grote raampartijen. Dezelfde denkwijze werd doorgetrokken in het eigenlijke interieur en het gebruik van materialen. Zo zijn de één- en tweeslaapkamerappartementen strak en minimalistisch ingericht. Tegelijkertijd zijn de appartementen gezellig en warm dankzij het gebruik van houten plankenvloeren, witte muren, de overvloedige lichtinval en het  Scandinavische design. Ook de combinatie van warme houttoetsen en een moderne, strakke en open keuken zorgt voor een immens gevoel van ruimte. Verder zijn alle appartementen van alle hedendaagse comfort voorzien, betreffen het energiezuinige woningen met een laag E-peil, en is alles degelijk afgewerkt. Door de vele en grote raampartijen slaat het ontwerp van de appartementen ook een brug met de omgeving.

Kostprijs

Vanaf € 127.500 kan men over een appartement beschikken (excl. een autostaanplaats, BTW, registratie en notariskosten). In deze prijs is de volledige afwerking van het appartement ingerekend. Indien men als bewoner of investeerder additionele wensen heeft, kan dit geregeld worden op maat van de eigenaar. De autostaanplaatsen worden verkocht vanaf € 25.000 (excl. BTW en notariskosten).

Algemene info, contactgegevens en verkoop:
In de voorverkoopfase werd reeds 70% van de appartementen verkocht. Geïnteresseerden kunnen aanstaande donderdag 20 april een kijkje komen nemen tijdens de drink van 11.00u tot 12.00u. Adres: Baron Joostensstraat 1 in Antwerpen. Indien men donderdag verhinderd is om langs te komen, kan men ook telefonisch contact opnemen met de twee makelaarskantoren:

1. De Boer & Partners op het nummer 03/232 53 53 of via e-mail: baronjoostens@deboerenpartners.be

2. Quares op het nummer 03/294 50 57 of via e-mail: nieuwbouw@quares.be


Verder kunnen geïnteresseerden nog meer informatie & sfeerbeelden ontdekken op Instagram: “antvest_”, of op de websites: www.baronjoostensstraat.be en www.antvest.be.

 

[1] 27 appartementen waaronder sfeervolle éénslaapkamerappartementen en tweeslaapkamerappartementen met een inpandig of mooi buitenterras: vijf hoekappartementen met een leuk terras of een charmante loggia, zes grote tweeslaapkamerappartementen met een terras dat uitkijkt op de gemeenschappelijke binnenplaats, vier kleinere tweeslaapkamerappartementen met een terras, tien éénslaapkamerappartementen zonder terras, en een één- en tweeslaapkamerappartement met elk een groot zuidgericht terras en een prachtig en uniek zicht over de buurt. De leefruimtes van de appartementen geven uit op een gezellige binnenplaats van 52 m2.

 
Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Wil je gratis ondernemersnieuws plaatsen?
 Meer nieuws over inVlaanderen

Maaseik - Neeroeteren - Opoeteren
08-01-2021

Beste Ondernemers,Ervaar de kracht van verbinding,Jullie nieuwsberichten uit jullie sector zijn steeds welkom op https://www.madein.Vlaanderen.Alle geplaatste berichtgevingen worden 24/7 tegelijkertijd lokaal, regionaal, nationaal en doelgroepgericht leesbaar aangeboden. Er zijn twee mogelijkheden om gratis in beeld te komen: Je kunt jouw berichten mailen naar redactie@madein.Vlaanderen en wij...


Meer info

inVlaanderen
Maaseik - Neeroeteren - Opoeteren
19-09-2020

iPUNT.be | TOURISTiPOINT.com ® Het iPUNT ( digitaal infopunt toerisme Vlaanderen ) wil ook voor u een digitale toeristische schakel worden, die zonder kosten inzetbaar is om uw toeristisch netwerk te vergroten.Samen met u wil ik een toeristisch samenwerkende stempel drukken zodat ook u 24/7 bereikbaar bent. www.VisitVlaanderen.be


Meer info

inVlaanderen
Alken
30-06-2020

Kom fietsen in Alken


Meer info

inVlaanderen
Gent
30-06-2020

Gent is een levendige stad. Geef niet alleen je ogen de kost, maar laat je volledig onderdompelen


Meer info

inVlaanderenAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Maas en Kempenland | Antwerpen | VL-Brabant | Limburg | Kempen | Oost-VL | West-VL | Brussel | De Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het