OKay Boortmeerbeek heropent de deuren na opfrisbeurtOp woensdag 23 oktober opent OKay Boortmeerbeek opnieuw de deuren na een grondige opfrisbeurt. De winkel werd vernieuwd in de stijl van de tweede generatie OKay-buurtsupermarkten. Dat betekent onder andere een verbeterde freshmart en een nieuwe broodhoek.

 

Fris en modern ingericht

OKay Boortmeerbeek sloot een tiental dagen de deuren voor verbouwingswerken. De vernieuwde winkel is 441 m² groot en werd fris en modern ingericht. “Zo kunnen we onze klanten nog beter bedienen en onze speerpunten beter uitspelen”, zegt store manager Raf Helsen. “In de verbeterde freshmart bijvoorbeeld komt ons uitgebreide aanbod vers fruit en verse groenten volledig tot zijn recht. Elke dag wordt er vers brood geleverd en bakken onze winkelmedewerkers zelf kwaliteitsvolle koffiekoeken en broodjes af in de vernieuwde broodhoek.” De kassa’s werden aangepast om klanten nog vlotter te bedienen. Op de parking is er plaats voor 32 wagens.

 

Trouw cliënteel

OKay Boortmeerbeek bevindt zich op de belangrijke verbindingsweg tussen Mechelen en Kampenhout. “Doorheen de jaren hebben we een trouw cliënteel opgebouwd van zowel buurtbewoners als voorbijgangers, dat gehecht is aan ons ruime assortiment, onze vriendelijke medewerkers en de laagste prijzen in de buurt. Die lijn wil ik samen met mijn 10-koppig team natuurlijk doortrekken in onze vernieuwde winkel”, aldus Raf. Tijdens de sluiting konden de klanten hun boodschappen doen in de naburige winkels, zoals OKay Hofstade, Steenokkerzeel, Herent en Putte, of de Colruyt-winkels van Keerbergen, Sint-Katelijne-Waver en Eppegem.

 

 
Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Wil je gratis ondernemersnieuws plaatsen?
 Meer nieuws over inVlaanderen

Koksijde
15-07-2020

In dit boekje vind je het aangepast sanitair aan de Kust.Per gemeente zie je een kaart met alle locaties en per adres informatie over de toegankelijkheid. Zo kan je zelf inschatten of het toilet voor jou geschikt is


Meer info

inVlaanderen
Alken
30-06-2020

Kom fietsen in Alken


Meer info

inVlaanderen
Gent
30-06-2020

Gent is een levendige stad. Geef niet alleen je ogen de kost, maar laat je volledig onderdompelen


Meer info

inVlaanderenAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Maas en Kempenland | Antwerpen | VL-Brabant | Limburg | Kempen | Oost-VL | West-VL | Brussel | De Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het