Kerstshoppen in HerentalsTijdens de eindejaarsperiode straalt het historische stadscentrum een en al gezelligheid uit. Samen met de vele café-, hotel-, en restaurantuitbaters verwelkomen de handelaars u in de mooie winkelstraten, waar u een groot aanbod vindt aan originele kerstcadeaus, kerstversiering en feestkleding.

Winkels open op zondag

Op zondag 15 en 22 december zijn de winkels open van 13.30 uur tot 17.30 uur. De Zandstraat is verkeersvrij, dus u kunt rustig langs de winkels kuieren.

 

Win mooie prijzen met de eindejaarsactie van de Herentalse handelaars

De Herentalse middenstandsvereniging vzw Thals en de stad organiseren opnieuw een grote eindejaarswedstrijd. De hoofdprijs is een elektrische step. Verder zijn er nog meer leuke prijzen zoals een citytrip voor twee personen en Handelshart Herentals Cadeaucheques.

 

Om deel te nemen aan de wedstrijd moet u tussen 1 en 31 december stempels verzamelen bij de deelnemende handelaars uit Herentals, Noorderwijk en Morkhoven. Als u vijf stempels van vijf verschillende winkels hebt, kunt u uw wedstrijdformulier indienen. U vindt het wedstrijdformulier in de Stadskrant of bij de handelaars.

 

Handelshart Herentals Cadeaucheques, het ideale geschenk

Weet u niet wat te kopen voor uw familie, geliefden of vrienden? Dan biedt de Handelshart Herentals Cadeaucheque u een perfecte oplossing. U kunt de cheques gebruiken in bijna alle handelszaken van Herentals, Noorderwijk en Morkhoven.

 

De cheques zijn te koop bij het stadsloket (Augustijnenlaan 30) en bij de dienst toerisme (Grote Markt 35). De dienst toerisme is extra open op zondag 8, 15 en 22 december van 13 tot 17 uur en op maandag 23 en 30 december van 9 tot 12 uur.

 

Aangepaste verkeerssituatie

De Zandstraat is parkeer- en verkeersvrij:

  • van zaterdag 14 december om 10 uur tot zondag 15 december om 18 uur.
  • van zaterdag 21 december om 10 uur tot zondag 22 december om 18 uur.

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  14-12-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Herentals

Herentals
03-12-2019

De wandeling start dit jaar aan de sporthal van Sport Vlaanderen (Vorselaarsebaan 60). Gedurende twee uur gaat u op verkenning door de Herentalse natuur. Af en toe houdt u halt voor een versnapering, een muziekoptreden of een andere verrassing. Denk eraan: u wandelt langs en door het bos. Draag dus aangepaste schoenen en breng zeker een zaklamp mee.Om het half uur vertrekt er een groep wandelaars...


Meer info

Herentals
Herentals
03-12-2019

Kerstmarkt 2019De vzw Toerisme Herentals nodigt iedereen uit op de Grote Markt voor een gezellige, traditionele kerstmarkt. Van 14 tot 19 uur staat de noordkant van de Grote Markt vol kraampjes met leuke cadeautjes, originele geschenken en winterse lekkernijen. T-Trio luistert de markt op met aangename muziek en voor kinderen is er leuke animatie, waaronder een draaimolen en een grimestand. En...


Meer info

Herentals
Herentals
03-12-2019

Tijdens de eindejaarsperiode straalt het historische stadscentrum een en al gezelligheid uit. Samen met de vele café-, hotel-, en restaurantuitbaters verwelkomen de handelaars u in de mooie winkelstraten, waar u een groot aanbod vindt aan originele kerstcadeaus, kerstversiering en feestkleding.Winkels open op zondagOp zondag 8, 15 en 22 december zijn de winkels open van 13.30 uur tot 17.30...


Meer info

HerentalsAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Maas en Kempenland | Antwerpen | VL-Brabant | Limburg | Kempen | Oost-VL | West-VL | Brussel | De Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het