Change: Waio, de specialist in de online verkoop van milieuverantwoorde producten, neemt de winkel Slow-Cosmétique.com overWaio versnelt haar groei met de overname van het Franse platform Slow-Cosmétique.com, gespecialiseerd in de online verkoop van natuurlijke en duurzame cosmetica tegen betaalbare prijzen. Change, het beleggingsfonds met maatschappelijke impact, feliciteert de groep met deze internationale ontwikkeling, die haar in staat zal stellen haar positie in een snelgroeiende markt te versterken.

Slechts 14 maanden na haar oprichting ondertekent Waio de overname van Slow-Cosmétique.com, een platform van duurzame cosmetica met het label "Slow Cosmetics", dat al jaren in de Franse markt actief is. De Belgische groep zal de twee merken behouden om haar klanten een volledig gamma van zero waste producten aan te bieden, gaande van hygiëne-, verzorgings- en schoonheidsproducten, over doe-het-zelf, tot speelgoed en woonaccessoires die milieuvriendelijk zijn en aan hoge kwaliteitsnormen voldoen.

Het onafhankelijke Slow Cosmetics label is gebaseerd op strenge duurzaamheidscriteria die veel verder gaan dan enkel het biologische aspect.

"We zijn trots dat we de Slow Cosmetics-beweging en haar 250 lokale ambachtslieden kunnen steunen", zegt Gilles Davignon, mede-oprichter van Waio.

Met de komst van Slow Cosmetics zal het team van Waio verdubbelen tot 10 medewerkers in twee vestigingen in Brussel en Roubaix (Frankrijk). Door deze samenvoeging kan de groep technologische en logistieke synergieën tot stand brengen om haar ontwikkeling op de Europese markt voort te zetten.

De gezondheidscrisis heeft de vraag naar milieuvriendelijke, hoogwaardige producten gestimuleerd en Waio ziet groei in alle doelgroepen, ook onder ouderen. Samen zullen Waio en Slow-Cosmétique.com een gemeenschap van meer dan 50.000 klanten en een snel groeiende omzet in 2020 kunnen claimen.

De door Change ondersteunde producten doen het goed

Het investeringsfonds Change is blij met het succes van Waio, een innovatief project met een sociale en ecologische impact. De andere bedrijven die door Change worden ondersteund en gefinancierd, doen het ook goed ondanks de crisis:

  • Ethiquable blijft groeien en zal binnenkort verhuizen naar een nieuw magazijn om te voldoen aan de groeiende vraag naar eerlijke en biologische voeding.
  • Cyclobility overtuigt steeds meer nieuwe klanten om hun woon-werkverkeer heruit te vinden door te kiezen voor een krachtige elektrische fiets tegen een slimme prijs.
  • De gezondheidscrisis vergroot de digitale kloof. Aangezien de IT-experts van Beego niet altijd aan huis kunnen komen, is het bedrijf een partnerschap aangegaan met openbare instellingen om digitale vouchers aan te bieden aan mensen die een duwtje in de rug nodig hebben om geconnecteerd te blijven.Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  27-10-2020

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Wil je gratis ondernemersnieuws plaatsen?
 Meer nieuws over bizz com

Brussel
23-11-2020

ImmuPharma PLC (LSE:IMM) (Euronext Growth Brussels: ALIMM), the specialist drug discovery and development company, announces that L1 Capital Global Opportunities Master Fund (“L1”) has converted $200,000 (plus accrued but unpaid interest) of the convertible security issued pursuant to the convertible security deed dated 10 June 2020, details of which were announced by the Company on...


Meer info

bizz com
Brussel
20-11-2020

ImmuPharma PLC (LSE:IMM) (Euronext Growth Brussels: ALIMM), the specialist drug discovery and development company, announces an update on the announcement issued on 10 November 2020, in respect to the new optimised international Phase 3 trial of Lupuzor™ in systemic lupus erythematosus (“SLE”), a potentially life-threatening auto-immune disease.The US Food & Drug...


Meer info

bizz com
Brussel
18-11-2020

Luxemburg, 18 november 2020 – Lombard International Assurance S.A., een vooraanstaande aanbieder van vermogens- en successieplanningoplossingen voor vermogende particulieren, families en instellingen, slaat de handen in elkaar met Capital Group, een van de grootste en meest ervaren beleggingsvennootschappen ter wereld, om zijn Multisupport Tak-23 oplossingen in België verder uit te...


Meer info

bizz com
Brussel
18-11-2020

Biden's bold environmental plan will reinvigorate the global fight against climate change and turbo-charge the clean energy industry.Stephen Freedman, Senior Product Specialist Pictet Asset Management.The election of Joe Biden as the new US President places the world’s biggest economy back at the heart of international efforts to limit global warming.The Democrats’ environmental...


Meer info

bizz comAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Maas en Kempenland | Antwerpen | VL-Brabant | Limburg | Kempen | Oost-VL | West-VL | Brussel | De Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het