BoslandTrail veilt unieke scanbanners voor De Warmste WeekLommel, Hechtel-Eksel, Pelt, Peer/ Na een overweldigende derde editie van BoslandTrail, die volledig coronaproof werd georganiseerd, met 30 dagen trailplezier, doet VZW BoslandTrail mee aan De Warmste Week.

Veiling

De editie van 2020 zal voor BoslandTrail de geschiedenisboeken ingaan als de zwaarste editie tot op heden. De deelnemers van ‘BoslandTrail: 100km door Bosland’ kregen de eerste uren van hun avontuur bakken regen over zich. Ook de deelnemers van ‘BoslandTrail: 50km door Bosland’ kregen in de loop van de maand oktober vaak regen op hun pad. Het hernieuwde en volledig coronaproof concept zorgde ervoor dat de duizenden trailers konden starten op verschillende startplaatsen en dat 30 dagen lang. Dankzij de grote scanbanners met QR-code konden de deelnemers aan tijdsregistratie doen.

VZW BoslandTrail zal deze uniek exemplaren nu veilen voor De Warmste Week. Vanaf vandaag zal er op de FB-pagina geboden kunnen worden voor 6 verschillende scanbanners, van 2m x 1m groot. Voor deelnemers en sympathisanten een uniek aandenken aan de editie 2020 van BoslandTrail.

‘We zijn heel blij dat wij als VZW BoslandTrail ook dit jaar de lokale horecapartners, in moeilijke tijden, hebben kunnen versterken dankzij de bonnenactie voor deelnemers, maar dat we daarnaast ook enkele verenigingen hebben kunnen betrekken en hen daarvoor hebben kunnen belonen. Ook zij hebben het afgelopen jaar een grote streep door hun rekening zien getrokken worden’, zegt Katrijn Conjaerts van de organisatie.
 

Zes goede doelen

‘We hebben 6 unieke scanbanners die we in veiling brengen. Voor vele deelnemers is het deelnemen aan BoslandTrail een énorm doel op zich en dan is elk aandenken leuk. De goede doelen die we kozen zijn rechtstreeks of onrechtstreeks betrokken bij de organisatie van BoslandTrail. Zo zal de opbrengst gaan naar Sint-Oda, ’t Fierkant, Natuurpunt, Campus Helix, VZW Still Standing 11.11.11’ vertelt Jan Cornelissen van VZW BoslandTrail.

Jan Cornelissen gaat verder: ‘Heb jij deelgenomen aan BoslandTrail en wil je een wel erg uniek aandenken? Dan is dit het moment! Je steunt er in deze moeilijke tijden de meest kwetsbare mensen of natuur mee!’ Wil je deelnemen aan de actie? Surf naar www.boslandtrail.be of ga naar @boslandtrail op Facebook.

 

Bosland

Bosland is het grootste kindvriendelijke bos van Vlaanderen. Deze gigantische natuurkern van 5137 ha in Noord-Limburg strekt zich uit over de gemeenten HechtelEksel, Pelt, Peer en Lommel en bestaat vooral uit bossen, heide, graslanden en beekvalleien.

Bosland behoudt en ontwikkelt haar mooie en kwalitatieve natuur, maar stelt deze ook zo veel mogelijk open voor het grote publiek. Daarbij staat duurzame ontwikkeling voorop: Bosland creëert dynamiek vanuit het groen. Kom ook overdadig genieten van deze verrassende natuur!

Bosland is een samenwerking tussen de 4 Boslandgemeenten, Natuur en Bos van de Vlaamse Overheid, Toerisme Limburg en Regionaal Landschap Lage Kempen.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  28-11-2020

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over PRpress

Wommelgem
26-01-2021

De Antwerpse intercommunale IGEAN kiest samen met haar leasepartner J&T Autolease resoluut voor een verduurzaming en elektrificatie van haar wagenpark.Een doorgedreven samenwerkingVia een op maat gemaakt Eco Lease traject helpt J&T Autolease IGEAN in haar project om duurzamer om te gaan met mobiliteit. Daarbij biedt J&T Autolease een begeleiding van A tot Z; te beginnen met een...


Meer info

PRpress
Zonhoven
26-01-2021

UAntwerpen en consortium IMM/Unity geven startschot voor bouw innovatief vaccincentrum Nog veertien maanden en Vaccinopolis opent de deuren UAntwerpen en het consortium IMM/Unity gaven vandaag het symbolische startschot voor de bouw van Vaccinopolis. Op 1 maart 2022 openen de deuren van het innovatieve centrum, waar kandidaat-vaccins getest zullen worden. “De wereld heeft echt nood aan deze...


Meer info

PRpress
Merchtem
26-01-2021

Energieplatform Bolt overtuigt steeds meer consumenten om lokale energie te kopenSinds april vorig jaar verkoopt landbouwerskoppel Bart Vanderstraeten en Marijke d'Hertefelt uit Merchtem niet alleen melk, aardappelen, uien en witloof maar ook groene streekstroom. Die energie wekken ze op uit koeienmest in hun eigen biogascentrale. De elektriciteit die ze niet zelf gebruikten, wordt dankzij...


Meer info

PRpress
Leuven
26-01-2021

Psychisch geweld is niet OKTijdens de lockdownperiode steeg het aantal oproepen over familiaal geweld en kindermishandeling fors in Vlaanderen. Het voorbije half jaar kreeg 1712, de hulplijn bij geweld en misbruik, tot 60 procent meer oproepen in vergelijking met het jaar daarvoor. Meer dan 40% van de oproepen naar 1712, gaan over psychisch geweld. “Het is een vorm van familiale agressie...


Meer info

PRpressAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Maas en Kempenland | Antwerpen | VL-Brabant | Limburg | Kempen | Oost-VL | West-VL | Brussel | De Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het