Ondernemen in tijden van corona - HUNGR, jouw instant food shotGezond en voedzaam eten blijft in huidige tijden een hot topic. Veel mensen willen wel een gezond ontbijt of voedzame lunch maar hebben vaak geen tijd (of zin) om zich hierin te verdiepen. Bovendien is er ook veel verwarring. Zijn het nu suikers, koolhydraten of vet dat we best mijden? Of hebben we nu allen extra proteïnes nodig?

 

Nood aan worry-free food

Zo kwam Nathalie Bruneel, een jonge mama van 3 (hevige) jongens tijdens het combineren van een uitdagende Marketing job, het gezin, sport en een druk sociaal leven (tot voor corona), tot het idee om HUNGR te lanceren. “Ik was op zoek naar een ontbijt of lunch waar ik niet veel tijd mee verloor en waarover ik niet moest nadenken. Voeding die me garandeerde dat het alles bevatte wat ik nodig had en niets van de rest.

De ochtendrush was vaak druk en over de middag werkte ik graag door of ging ik sporten.

Tijdens de eerste lockdown werkte ik thuis, maar zelfs dan was het moeilijk om tijd te vinden om een voedzaam ontbijt of lunch klaar te maken. Ik moest zoveel combineren: koken voor de jongens, huishouden, home-teaching. En dat tussen alle calls en e-mails door.”

 

Natuurlijk & compleet

Zo is HUNGR ontstaan. “Ik gaf mijn job op in volle corona-tijd en startte de ontwikkeling op. Ik wou een concept creëren dat enerzijds voldeed aan alle vereisten & wetgeving van maaltijdvervangers, anderzijds moest het gewoon lekker zijn. Bovendien wou ik duurzame voeding. Ik koos voor natuurlijke ingrediënten met een maximale voedingswaarde.

Ik vond een fantastische producent die me met hun R&D en legal afdeling ondersteuning gaf voor de ontwikkeling & registratie van mijn product. Anderzijds liet ik me inspireren door een food-labo die me ideeën gaf voor enkele smaakconcepten. Het moest een perfect match zijn tussen een uitgebalanceerde smaak en een compleet nutritioneel profiel”

 

Een instant food shot

Het resultaat is de lancering van twee nutritioneel complete shakes die alles bevatten wat je nodig hebt. Natuurlijk. Compleet. Worry-free. Laag in suiker en rijk aan vezels. Natuurlijke basisingrediënten zoals volkoren haver, erwt, lijnzaad en kruiden. Verrijkt met alle essentiële vitamines & mineralen. “Ik noem het een food shot omdat het je letterlijk een shot geeft van alles wat je nodig hebt.”

De poedermix is makkelijk te bereiden met water (of plantaardige melk). Een makkelijke maaltijd on-the-go, tijdens een drukke dag of als je geen zin hebt om na te denken hoe je lunch eruit zal zien.

 

Hobbykok at night

“Het is zeker niet de bedoeling om al je maaltijden te vervangen door HUNGR. Voor mij is het perfect tijdens de werkweek. Ik drink iedere ochtend en vaak ook ’s middags mijn HUNGR shake. En koken, dat doe ik nog steeds enorm graag! Maar liefst ’s avonds, met iets meer tijd en veel meer rust ;-)”

 

Lancering online

Momenteel is HUNGR beschikbaar in twee verschillende smaken; BANANA BREAD flavour & VANILLA SPICE. Eén poedermix bevat 10 maaltijden en koop je voor 35€.

De lancering gebeurt nu voornamelijk online. Aankopen kan via de webshop www.hungr.be.

“Maar ik ben zeker ook op zoek naar partners om dit verhaal offline te brengen.”

 

www.hungr.be

 

Berichtgever: Nathalie Bruneel   @hungr.be
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  25-01-2021

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Wil je gratis ondernemersnieuws plaatsen?
 Meer nieuws over PRpress

Scherpenheuvel-Zichem
26-02-2021

N-VA Scherpenheuvel-Zichem lanceert donderdag een opvallend voorstel op de gemeenteraad. Als het van fractieleidster Allessia Claes afhangt, kunnen koppels binnenkort hun ja-woord geven in openlucht. In verschillende Vlaamse gemeenten zoals Glabbeek en Lubbeek bestaat dit al, in Scherpenheuvel-Zichem nog niet. “Trouwen op een idyllische plaats in openlucht is niet alleen een coronaveilige...


Meer info

PRpress
Antwerpen
>>
26-02-2021

Wij zijn een groep van duizenden verantwoorde hondenbaasjes met welopgevoede en getrainde honden die zich verzameld hebben met als doel om een toleranter losloopbeleid voor onze honden te bepleiten. Daar waar vroeger ook een aanlijnplicht gold, werd er toen vooral overlast beboet. Nu heerst er een respressief beleid, waarbij men ook mensen die verantwoord los wandelen met hun hond ongenuanceerd...


Meer info

PRpress
Melle
26-02-2021

Belgische start-up bundelt decennia Europese UVC-ervaring tegen corona Tescas, een start-up met vestiging in Melle introduceert als eerste in Europa een uniek toestel dat via FAR-UVC in minder dan een seconde tijd alle virussen doodt en kan gebruikt worden in ruimtes terwijl mensen en dieren er aanwezig zijn. Het toestel met 30.000 branduren maakt deel uit van de ‘gouden standaard’...


Meer info

PRpress
Geel
26-02-2021

Op zondag 7 maart zwaait Beeldentuin Hugo Voeten in Geel de poorten weer open voor bezoekers! In dit indrukwekkende park van 15ha zijn honderden sculpturen uit de privécollectie van ondernemer Hugo Voeten (1940 - 2017) te bewonderen. Hij was een gepassioneerd kunstverzamelaar met een eclectische smaak. De kunstwerken gaan een unieke dialoog met het landschap aan. Een bezoek verloopt...


Meer info

PRpressAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Maas en Kempenland | Antwerpen | VL-Brabant | Limburg | Kempen | Oost-VL | West-VL | Brussel | De Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het