Wanneer   :  1ste Leefbeurs te NinoveVzw ZiZaZo, actief sinds april, schiet  goed uit de startblokken en organiseert haar eigen Leefbeurs in en rond de zaal De Roos te Ninove. Dit tijdens het weekend van 26 en 27 oktober.

Het wordt een echte LEEFBEURS, met heel wat interactie voor Jong en Oud.
Een leef en beleefbeurs, genieten, sociaal contacten en zo veel meer. 

Onder meer heel wat leuke zaken voor een aangenamer leven, voor jezelf en uw omgeving, beauty, speelgoed, heel wat gerief voor uw trouw huisdier, klassiek speelgoed maar ook houten speelgoed en bv je eigen schild maken ter plaatse of thuis, een stand vol klassieke maar ook uitzonderlijke strips, ontspanningsartikelen en nog zoveel meer. Ook andere vzw’s en instellingen zijn aanwezig met een info-en of verkoopstandje.

Ook is er een verwenhoek voor de vrouwen!
 Make-up en brushing of Watergolf, vergezeld met een glaasje cava (met/zonder alcohol) en lekkere hapjes. Dit kan op afspraak aan 40€ of ter plaatse aan 45€. (gsm 0472/35 42 66). Deze stand wordt uitgevoerd door Kapsalon Zo Knap  en een deel van de omzet wordt geschonken aan de Vzw.

ZK Snacks verzorgt de catering met hun ondertussen bekende (Lutosa-)foodtruck en voorzien zowel binnen als  buiten zitplaatsen om rustig te genieten van hun overheerlijke snacks. 

Er wordt ook een vacaturewand voorzien met aanbiedingen voor zowel vast werk, bijverdienste als voor vrijwilligerswerk.  Werkgevers die hun vacature nog wensen door te sturen kunnen nog steeds.

De Leefbeurs is open op zaterdag 26 oktober van 10 tot 20u en op zondag 27 oktober van 10 tot 17u
Zaal De Roos, Geraardsbergsestraat 119 in Ninove

Voor meer informatie kan je steeds terecht op www.Fb.com/zizazo of 0470/61 39 28

--

Vzw ZiZaZo is een vrij jonge vzw, met zetel te Neigem en opslag te Lennik, met als algemeen doel tegen de verzuring van de maatschappij, Door allerhande initiatieven, ondersteuningen en (mede-)organisatie van evenementen wensen zij de mensen weer ‘socialer’ te maken, met aandacht voor elkaar.  Zij hebben ook bijzondere aandacht voor het ondersteunen van jonge zelfstandigen op emotioneel en praktisch vlak, en hebben ook veel aandacht voor het helaas meer om meer  voorkomende probleem van Ouderverstoting, kinderen opgemaakt door de ene ouder tegen de andere, waardoor er relatie- en communicatieproblemen ontstaan.   Zo hielpen zij al mee met de organisatie van verschillende evenementen en info-avonden, en organiseren zij nu hun eerste Leefbeurs.  Toekomstgericht willen zij nog nauwer samenwerken met andere vzw’s en zelfstandigen om het netwerk te vergroten en samen te gaan voor een meer verdraagzamere samenleving, elk met hun eigen identiteit maar samen leven en kunnen genieten van het leven in al zijn facetten.

Vzw ZiZaZo telt, desondanks zijn jonge bestaan,  reeds meer dan 20 actieve leden, en heel wat sympathisanten, leden en volgers. Wens je deel uit te maken van deze positieve vereniging kan je hen steeds vrijblijvend contacteren.OrganisatieVzw ZiZaZo
Locatie van het evenement Zaal De Roos,
Geraardsbergsestraat 119
9400 NINOVE
OpeningsurenZat 10-20 en zondag 10-17u
Doelpubliekiedereen
Leeftijd0-99
Gratis toegangJa
Website bijkomende informatiewww.Facebook.Com/zizazo
Meer infoinfo@zizazo.org
Tel0470613928

Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  09-10-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Foto's of rechten van een artikel bestellen!

Wil je een bericht of één of meerdere foto's bestellen zonder watermerk? Géén probleem, wij kunnen ze je aanbieden!

Wil je gratis een cultuur- of vrijetijdsactiviteit plaatsen?
 Meer nieuws over Vzw ZiZaZo

Ninove
09-10-2019

Onze leuke vzw is op zoek naar nieuwe leden die kunnen meehelpen aan de uitbouw van onze vzw Paar van de mogelijkheden: - beroepsmatig bezig met het thema ouderverstoting en jongeren - begeleiden van bejaarden van en naar hun kamer en kapsalon in rusthuizen - horeca hulp, uitbating foodstand op events - ... Mvg


Meer info

Vzw ZiZaZoAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Limburg | Kempen | Vlaams Brabant | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het