Wanneer   :  Paintfactory Hasselt doet mee aan Openbedrijvendag op 6 oktober en steunt hierbij een goed doel.Paintfactory Hasselt is de vierde verfwinkel van verfproducent Bevepe, al 75 jaar actief op de markt. Paintfactory Hasselt doet voor de eerste maal mee aan Openbedrijvendag op zondag 6 oktober.

 

Kwaliteitsverf aan fabrieksprijzen

Zowel de doe-het-zelver als de professionele schilder kunnen in de Paintfactory-winkels terecht voor verf van een professionele kwaliteit aan fabrieksprijzen. Daarbij staan kleur en beleving steeds centraal. In elke winkel, net zoals in Hasselt, is de showroom opgebouwd met presentatiewanden vol kleur, inspiratie en leuke ideeën. Ook de vertrouwde toebehoren en non-paint merken zoals Sia, Kip, Hookedonwalls en Orac zijn aanwezig. Voeg daar nog een snelle bediening en ervaren kleur-, stijl en technisch advies aan toe en dat vat het no-nonsense winkelconcept van Paintfactory helemaal samen.

 

Openbedrijvendag 6 oktober

We willen met Openbedrijvendag onze deuren openzetten voor iedereen om te laten zien waarvoor we staan, om iedereen kennis te laten maken met de manier waarop verf wordt gemaakt en uit welke bestanddelen dit allemaal bestaat. Daarenboven voorzien we een demo rond het plaatsen van kalkverf en kan je tips&trics meepikken voor de aankleding van je interieur. Er is bovendien een kinderhoek voorzien waar de kleintjes zich kunnen uitleven.

 

Actie tijdens Openbedrijvendag: het community project van KRC Genk

Tijdens Openbedrijvendag schenken we voor elke bezoeker 3€ aan het KRC Genk voor hun ‘Samen voor kinderen’ actieplan. KRC Genk wil hiermee kansen creëren voor elk kind. Kinderarmoede in Limburg blijft immers stijgen. Vijf jaar geleden werd 1 kind op 10 geboren in een kansarmgezin. Vandaag is dat al 1 op 6. Koploper in Limburg is Genk met bijna 1 op 3 (cijfers Kind & Gezin). Paintfactory wil deze actie van KRC Genk i.s.m. Sint-Vincentius Limburg graag een hart onder de riem steken.

Eén bezoeker maakt bovendien kans op een duoticket voor een wedstrijd KRC Genk tegen Cercle Brugge zaterdag 26 oktober met een heuse meet&greet met de spelers.

 

Praktisch:

Paintfactory Hasselt

Genkersteenweg 80

3500 Hasselt

Zondag 6 oktober van 10u tot 17u.
Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Wil je gratis een cultuur- of vrijetijdsactiviteit plaatsen?
 Meer nieuws over inVlaanderen

Alken
30-06-2020

Kom fietsen in Alken


Meer info

inVlaanderen
Gent
30-06-2020

Gent is een levendige stad. Geef niet alleen je ogen de kost, maar laat je volledig onderdompelen


Meer info

inVlaanderen
Kortrijk
30-06-2020

CREATIEVE STAD AAN DE LEIE


Meer info

inVlaanderenAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Maas en Kempenland | Antwerpen | VL-Brabant | Limburg | Kempen | Oost-VL | West-VL | Brussel | De Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het