Golfclub De WijnveldenHartelijk welkom op Golfclub De Wijnvelden, gelegen in het mooie groene Onze-Lieve-Vrouw-Waver is gelegen op 5 minuten van het centrum van Mechelen 

Onze leuze is "Golf toegankelijk maken voor iedereen" en onze erkenning als VVG Start Club (Vlaamse Vereniging voor Golf) garandeert u een optimale instap in deze edele sport. 

Maar ook de doorwinterde beoefenaar onder onze meer dan 700 leden vindt haar of zijn gading in een uitdagend technisch terrein.

Bent U elders lid en wenst u ons terrein te ontdekken, gevolgd door een hapje en een drankje in ons gezellig clubhuis dan bent u bij ons meer dan welkom.

 

DE CLUB

Golfclub De Wijnvelden is een aangename ontmoetingsplaats voor golfliefhebbers.
Het mooi aangelegde parcours van 9 holes van 2932 m, een Par 60, is niet alleen een springplank voor onze jeugdspelers en beginnende golfers, ook de gevorderde speler heeft aan deze baan een hele uitdaging. 

De overdekte en verlichte driving range met maar liefst 20 afslagplaatsen zorgt ervoor dat men ook in de strenge wintermaanden de swing kan verbeteren. 

Door de realisatie van een ruime vergaderinfrastructuur werd een aantrekkelijk ontmoetings platform gecreëerd voor het zakelijk publiek.
De Early Birdie Club sluit hier zeer efficiënt op aan met haar specifieke activiteiten. 

Voeg hier het restaurant, de gezellige bar en terras aan toe en je krijgt een ideale mix voor leden en andere gasten. 
Dankzij de inzet van heel wat vrijwilligers is De Wijnvelden in 10 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende club in Vlaanderen.  

Golf Club De Wijnvelden heeft dan ook tot doel om golf open te stellen voor een groot publiek als een sociaal gebeuren voor jong en oud. Er worden regelmatig activiteiten, tornooien en evenementen georganiseerd. Je bent er meer dan welkom om het terrein te ontdekken!

 

9 HOLES QUALIFYING GOLFBAAN 

Onze speelvelden werden ontworpen door het team van golfarchitect 'Robin De Vooght'. Sinds 8 maart 2003 kan iedereen bij ons terecht om de eerste golfballetjes te slaan. In 2010 werden de initiële 6-holes uitgebreid en omgebouwd tot een volwaardige 9-Holes qualifying baan waarop alle aspecten van een volwaardig golfterrein aan bod komen: meerdere bunkers, een grote waterpartij en tal van hindernissen werden strategisch ingebouwd.
Niettegenstaande de relatief korte afstanden ondervindt elke speler dat deze baan een  echte uitdaging vormt voor elk niveau van speler! 

 

DRIVING RANGE 

De Driving Range is een oefenveld van 220 m lang en 85 meter breed.

De driving range bestaat uit:
- 16 overdekte afslagplaatsen
- 8 open afslagplaatsen
- 3 afslagplaatsen vanuit een bunker
- een grasveld dat omgeven is door een 10 meter hoge netstructuur om ver en foutief geslagen ballen binnen het terrein te houden

De speler oefent hier zijn swing vanop een afslagmat, de driving is de toevlucht van elk beginnende speler, doch de meer ervaren beoefenaars zullen hier hun slag komen perfectioneren. 

 

PUTTING & CHIPPING GREEN 

De Putting & Chipping Green bevindt zich net voor het club-huis en telt een oppervlakte van ongeveer 900 m2² en 18 holes. Gezien zijn oppervlakte kan vanop diverse plaatsen eveneens het korte spel aangeleerd worden.  

 

PRACTICE BUNKER 

De Practice Bunker is geïntegreerd in de driving range en bestaat uit een grote zandpartij gelegen voor een heuvel en dient om de bunkerslagen te oefenen. 

 

TARIEVEN: FEES

Meer info: Klik hier

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  22-04-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Golfclub De Wijnvelden

Onze Lieve Vrouw Waver
+13
22-04-2018

Badend in het groen heeft men vanop het lounge terras met 150 zitplaatsen en uitzicht op zowel de driving-range, de putting-green en het golfterrein. Het clubhuis herbergt een sfeervolle bar met een vijftigtal zitplaatsen en is tevens uitgerust met een keuken voor het klaarmaken van kleinere gerechten die kunnen worden geserveerd aan bezoekers en golfers. Openingsuren zomer Dinsdag tot en...


Meer info

Golfclub De WijnveldenAdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het