Welkom bij BocaderoBocadero is er weer!
Vanaf 18 mei openen wij onze deuren en wordt het weer een spetterende zomer.


 

Flaneren langs de Schelde
Wat ooit begon met een kleine beachbar aan de Waagnatie, is negen jaar later uitgegroeid tot de Coolste Hotspot van Antwerpen! 

Bij Bocadero kan je op het zandstrand zonnen met een cocktail, culinair genieten bij één van de vier restaurants, smullen van kleine of grote snacks uit één van de take-outrestaurants, netwerken in de exclusieve aperitiefbar, enzovoort.
’s Avonds wordt Bocadero een cosy beachclub met overdekte lounge waar je al nippend van je cocktail kan wegdromen bij de zonsondergang op de Schelde...

Er valt hier heel de zomer van alles te beleven zoals festivals, markten en dansavonden. Elke dinsdagavond wordt er salsa gedanst onder het toeziend oog van Dj Pepe, de overige resident dj's Dave Lambert, Steve Montoya en Christian 82 zorgen voor de sfeer op donderdag-,vrijdag- en zaterdagavond.

Ook kunnen bedrijven of particulieren Bocadero deels of geheel afhuren. Het grote privéterras en indoor beachgedeelte zijn unieke locaties om er personeelsfeesten, recepties of verjaardagen te organiseren. 

Van 18 mei tot 2 september kan je hier dagelijks terecht vanaf 12u om je even in Saint-Tropez te wanen. De toegang is volledig gratis en parking is er voldoende in de buurt.

 

FOOD & DRINKS OP HET STRAND

Ook dit jaar gaan er genoeg gelegenheden zijn om een hapje te eten of een drankje te drinken. 

Hou zeker onze site in het oog om te weten wie er dit jaar van de partij gaat zijn. 

 

Zin in een kleine of grote hap? The Burgerqueen zal de gehele periode paraat staan om u van uw honger te verslossen met de lekkerste burgers! 

Download hun menu hier: THE BURGERQUEEN-BOCADERO-MENU-V2.pdf

 

RESTAURANTS

Ontdek hier onze vier Pop-up Restaurants voor een snelle lunch of uitgebreid diner.

Geen plek meer in het restaurant?
Voor de kleine en grote honger zijn er steeds snacks te verkrijgen bij onze take-outs.

 

APERO BAR

Deze zomer nodigt Bocadero je weer uit om lekker te komen genieten in onze Apero bar. 

Ook dit jaar zal Lesceau weer van de partij zijn met ruim assortiment aan apéro, cocktail, mocktail, wijn, bier aangevuld met koffie en thee variëteiten. Fingerfood maakt de Lesceau beleving af.

 

Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen 
 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
Bocadero
Boek nu
 
Op:  14-04-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Bocadero

Antwerpen
16-04-2018

Het is weer tijd voor SalsaBocadero! Voor het 7e jaar op rij verzorgt Dj Pepe je dinsdagavond. Er worden gratis (initiatie)lessen georganiseerd. Niet alleen Salsa, maar ook Merengue en Bachata worden er gedraaid. Er is dus geen geldig excuus om niet te komen. De exotische sfeer van Bocadero is ideaal om er met een Mojito in de hand uit de bol te gaan. 20u00 : Start Initiatie 21u00 :...


Meer info

Bocadero
Antwerpen
16-04-2018

Op zaterdag 26 en zondag 27 mei 2018 vindt de 15e editie van de Feria Andaluza plaats op Bocadero. Dit is een gratis Spaans festival dat de Andalusische cultuur in de verf zet, met traditionele zang, dans en gastronomie. Heb je altijd al een passionele Flamenco willen dansen, of ben je een liefhebber van paëlla en een zomerse sangria? Laat je dan onderdompelen in de Andalusische sfeer!


Meer info

Bocadero
Antwerpen
16-04-2018

De WK wedstrijd van België - Panama op maandag 18 juni zal live te volgen zijn op groot scherm op Bocadero. De wedstrijd begint om 17:00u, maar u bent van tevoren al welkom.


Meer info

Bocadero
Antwerpen
16-04-2018

De WK wedstrijd van België - Tunesië op zaterdag 23 juni zal live te volgen zijn op groot scherm op Bocadero. De wedstrijd begint om 14:00u, maar u bent van tevoren al welkom!


Meer info

BocaderoAdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het