De Mol Zomert Bucketlist! Alles wat je deze zomer zeker moet doen in #MooiMolDoe de Mol Zomert Bucketlist! Wat moet je nu allemaal gedaan hebben om dé ultieme zomer te beleven in #MooiMol? Wij lijsten het voor jou op, jij moet enkel nog plannen maken en vakjes afchecken. Ready, set, sunshine!

 

Pintje op terras

De gezellige terrassen staan in elk gehucht voor iedereen klaar om lekkere hapjes en drankjes te serveren. Wat is er leuker in de zomer dan gezellig te keuvelen op een terrasje?

 

Zonsondergang

In Mol kan je op een paar unieke plekjes van de mooiste zonsondergang genieten. Zet je neer met een ijskoud drankje en laat je verwonderen. Ps.: aan de haven bij Port Aventura zit je op de eerste rij voor één van de mooiste!

 

Konijntje knuffelen

Op onze zondagse dierenmarkt kom je veel diertjes tegen, met als topper de zachte konijntjes en de glipperige vissen. De dierenmarkt is gratis toegankelijk voor iedereen én kan afgesloten worden met een heerlijke hamburger van de hamburgerkraam!

 

Ijsje smullen

Wist je dat wij in Mol beschikken over ongelofelijk veel heerlijke ijssalons? Van een romig hoeve ijsje tot ijsjes met hele gekke, maar lekkere smaken, we hebben het allemaal! Bij elk ijssalon kan je je ijsje meteen op een bankje opsmullen.

 

Fietstochtje maken

Met 2.000 km aan fietsroutes is Mol écht een topgemeente om te fietsen. Langs het kanaal, langs bezienswaardigheden, puur in de natuur, met of zonder gps, … noem maar op. Elke fietser vindt hier zijn ding.

 

Speeltuinen

Voor speeltuinen groot of klein, moet je in Mol zijn! Torenhoge glijbanen, grote zandbakken, leuke speeltuigjes en veel nieuwe uitdagingen wachten op jou en je vriendjes. Heb jij ze al allemaal uitgetest?

 

Tot rust komen (abdij en 15 kap)

Aan de abdij van Postel en aan de 15 Kapellekens kom je een oase van rust binnen. Heel even is het alsof er niets rondom jou is. Pure ontspanning troef.

 

Bootje varen

Zin om zelf kapitein te spelen? Huur een bootje en zoek zelf het ruime sop op! Je krijgt de kans om het roer over te nemen en zelf je koers te bepalen. Superleuk toch?

 

Met de voetjes in’t zand

Het witte zand op onze stranden zorgt voor een exotisch vakantiegevoel. Voetjes uit de schoenen en in het zand en voilà, je bent op vakantie!

 

Minigolfen

Plan een wedstrijdje met je kompanen en sla je slag! Op de verschillende minigolfbanen kan je je vrienden uitdagen tot een leuk tornooi.

 

Win!

Zin om een vollédige bucketlist ter waarde van 220 euro te winnen? De dienst toerisme trakteert! Schrijf je voor 1 juli in op www.visitmol.be/bucketlist en waag je kans!

Meer info: dienst toerisme, 014 33 07 85, toerisme@gemeentemol.bewww.visitmol.be
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  18-06-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Mol

Mol
11-12-2019

De kinderraad schenkt 682 euro aan het Rode Neuzen Fonds: een project dat jongeren op school helpt om mentaal, fysiek en sociaal weerbaarder te worden. De opbrengst was het resultaat van de ‘vrije gift’ en lekkernijenverkoop tijdens het speelgoed-/kledinggeefplein op 16 november in Ten Hove. Een mooi resultaat en een warme daad!Elk kind heeft recht op spelen én toffe kleding,...


Meer info

Mol
Mol
11-12-2019

Voor ‘Wintersfeer op het Zilvermeer’ wordt op vrijdag 13 december een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen ingevoerd. De maatregelen gelden vanaf 17.30 uur tot middernacht. Jaarlijks lokt dit evenement heel wat bezoekers naar het Zilvermeer. Volgende tijdelijke verkeersmaatregelen gelden op vrijdag 13 december van 17.30 uur tot middernacht:Snelheidsbeperking tot 30 km/uur in de...


Meer info

Mol
Mol
11-12-2019

Op zaterdag 21 en zondag 22 december ben je welkom op de Kerstmarkt. De parking aan ’t Getouw wordt omgetoverd tot een gezellige plek met verschillende lekkernijen en leuke spulletjes, uitgestald in houten chalets. Op zaterdag openen verenigingen, handelaars, creatievelingen en foodtrucks de kraampjes van 12 tot 22 uur. Zondag starten we om 12 uur en sluiten we de gezellige kerstmarkt af om...


Meer info

Mol
Mol
09-12-2019

Hoe meer verenigingen onze vrijwilligersbevraging invullen, hoe beter we de noden in het vrijwilligerswerk kunnen inschatten. Al 74 organisaties namen deel aan de bevraging. Volg hun voorbeeld en vul voor 15 december het formulier in via www.gemeentemol.be/bevragingvrijwilligersmol. Het kost maar 10 minuutjes tijd om samen met ons te bouwen aan een vrijwilligersvriendelijk Mol. Met jouw inbreng...


Meer info

MolAdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het