De StiltehoeveWELKOM OP DE STILTEHOEVE

Te midden van de ongerepte natuur nodigt de Stiltehoeve uit tot vertraging en even stilstaan. Steeds meer mensen ervaren vandaag de behoefte aan een plek waar ze kunnen ontsnappen aan de rush van het dagelijkse leven. Het continue in verbinding zijn met alles en iedereen en de snelheid waarmee alles moet gebeuren, maakt dat we meer en meer onszelf verliezen.

Stille, groene gebieden hebben een gunstige invloed op de gezondheid en het welbevinden. Bond zonder Naam investeert met haar Stiltehoeve in vertraging en ademruimte voor iedereen. Met een ruim aanbod rond stilte, meditatie en tal van workshops wil de Stiltehoeve zowel individuen als groepen inspireren tot meer vertraging, stilstaan en reflectie.

 

VERBLIJVEN IN STILTE 

In een klimaat van druk, drukker, drukst, zijn enkele dagen in de stilte midden in de natuur een rustpunt om het leven te laten bezinken.

Wie zichzelf enkele stiltedagen wil gunnen, kan ook reserveren in de Stiltehoeve zonder in te tekenen op een specifiek aanbod.
Het minimumverblijf is één overnachting in vol pension.

Logeren in vol pension
Dit kan op basis van een gedeelde kamer met gemeenschappelijk sanitair op de gang, een gedeelde kamer met eigen badkamer of een single kamer met gemeenschappelijk sanitair.
 

Je geniet een korting wanneer je langer dan één nacht verblijft: 10% bij 2 overnachtingen, 20% vanaf 3 nachten. De korting is van toepassing op de kamerprijs (excl. catering) die je betaalt voor een individueel stilteverblijf (niet bij workshops). Deze korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen. 

Volpension houdt in: ontbijt, middag- en avondmaal. 
Op de dag van aankomst ben je welkom vanaf 16u. De eerste vegetarische maaltijd is om 18u30. Ontbijt om 8u. Op de dag van vertrek dien je de kamer om 9u30 te verlaten. Je middagmaal om 13u is evenwel nog meegerekend en je mag tot 14u30 op de hoeve blijven. We houden ondertussen je bagage in bewaring.

Stiltehoeve Metanoia stelt met aandacht en zorg haar prijzen vast. Het behoort tot de missie van de Stiltehoeve om iedereen de kans te geven deel te nemen aan het programma-aanbod. Op die manier kunnen sommige gasten in aanmerking komen voor een 'sociaal tarief'. Aan grotere organisaties en bedrijven wordt daarnaast gevraagd een 'hoger tarief' te betalen in solidariteit met  het 'sociaal tarief'. Elke aanvraag daarvoor dient te gebeuren via info@stiltehoeve.be.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  13-05-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over de Stiltehoeve

Damme
14-09-2018

Begeleiding: Isis Mulleman Wat vinden kinderen van Stilte? Hoe voelen ze zich bij Stilte? Wanneer hebben ze het nodig en wanneer vinden ze het vervelend? Waar kunnen ze Stilte vinden? Dat gaan we samen onderzoeken aan de hand van meditatie, yoga, ademhaling, creatieve spellen, ontspanningstechnieken, beweging en massage. Het weekend is voor kinderen van 8 tem 12 jaar. (2e leerjaar – 6e...


Meer info

de Stiltehoeve
Damme
14-09-2018

Begeleiding: Joey Brown en Patrick Hanjoul Je voelt je moe, je zit vast en je leven voelt volgepropt met dingen en mensen waarvan je voelt dat ze niet helemaal bij je passen? Als jij je zo voelt, is dat een belangrijk signaal. Als je dieper gaat luisteren, ontdek je in je binnenste een stemmetje dat je niet met rust laat. Het vraagt je om het oude los te laten en om diep in jezelf te gaan...


Meer info

de Stiltehoeve
Damme
14-09-2018

Jezelf kennen is de grondvraag, die de basis vormt van je leven. Voorwaarde om tot een antwoord te komen, is dat je groeit in bewustwording - waarbij het in essentie gaat om ‘worden wie je in wezen bént’. We stellen ons vragen als: Wie ben ik? Wat is de zin van mijn bestaan? Wat wil ik en waar wil ik naartoe met mijn (verder) leven? En heb ik dat zelf in de hand? Wat zijn mijn...


Meer info

de Stiltehoeve
Damme
14-09-2018

Begeleider: Isis Mulleman Mindfulness zien we tegenwoordig overal opduiken: in yogastudio’s, bij atleten, in bedrijven, als ondersteuning voor afslankprogramma’s… Mindfulness lijkt de oplossing te zijn voor alles. Maar wat is dat eigenlijk, mindfulness? En van waar komt het idee om zonder oordeel volledig aanwezig te zijn bij dat wat je doet? De groeiende interesse in...


Meer info

de StiltehoeveAdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het