Lunch Garden maakt het smullen van groentjes nóg leuker met de Lunch Buddies en stelt met trots het gloednieuwe restaurant Lambertini voorBij Lunch Garden staan gezinnen en families centraal.
Voor Lunch Garden staan gezinnen en families centraal. Binnen haar ambitieuze vernieuwings- en diversificatiestrategie stelt Lunch Garden met trots twee nieuwe concepten voor: de Lunch Buddies-robots én het nieuwste restaurant Lambertini. Het restaurant in het Imeldaziekenhuis in Bonheiden biedt lunch-, koffie en Lunch Garden klassiekers aan om ter plaatse te consumeren, een shop en huisbereide broodjes en slaatjes om mee te nemen. Midden december neemt één van de drie Lunch Buddies zijn intrek in het nieuwe restaurant. Met deze robots geeft de restaurantketen jonge gezinnen een duwtje in de rug naar een gezonde levensstijl.

 

MET BOB ALLES-OP, ELLY EETGRAAG OF POL BUIKJE-VOL WAS GROENTJES ETEN NOG NOOIT ZO LEUK!

Groentjes en kinderen, het kan soms een uitdaging zijn! Lunch Garden zorgt graag voor haar kleinste klanten en schakelt daarom de hulp in van drie robots om kleine bengels op een leuke manier aan te sporen hun groentjes op te eten.

Aan de hand van een programma gebaseerd op Artificial Intelligence dat ontwikkeld werd door het bedrijf Wunderman-Thompson, detecteert de robot of alle groentjes opgegeten zijn en worden flinke eters beloond. Kleine bengels worden beloond met een tof geschenk. Een innovatief experiment met één doel: kinderen aanzetten tot het eten van hun groentjes!

Gezinnen en families staan centraal in de filosofie van Lunch Garden: op elk moment van de dag kunnen genieten van een uitgebreid aanbod aan gezonde en betaalbare maaltijden. CEO Annick Van Overstraeten licht verder toe:

“Lunch Garden is een partner voor gezinnen in het dagelijkse drukke leven. De Lunch Buddies zijn speciaal gericht naar jonge ouders die een duwtje in de rug kunnen gebruiken wat gezond eten betreft. Zo engageren wij ons voor een gezonde levensstijl voor jong én oud.”

De Zorabots worden reeds ingeschakeld in de gezondheids-, hotel, en retailsector. Ze inschakelen binnen de restaurantsector is dus een ware primeur.

“De Lunch Buddies zijn vriendelijk, speels, geduldig en aaibaar. De unieke software geeft op een speelse manier een levensles mee aan kinderen en jonge gezinnen. Wij zijn dan ook verheugd over dit experiment!”, vult Annick Van Overstraeten aan.
Gezinnen kunnen kennis maken met drie robots: Bob Alles-Op, Elly Eetgraag of Pol Buikje-Vol. De Lunch Buddies nemen vanaf 20 december hun intrek in drie Lunch Garden restaurants als experiment: in Lunch Garden Wilrijk, Bierges en in het nieuwste restaurant Lambertini empowered by Lunch Garden in het Imeldaziekenhuis in Bonheiden.
 

RESTAURANT LAMBERTINI EMPOWERED BY LUNCH GARDEN GEOPEND IN HET IMELDAZIEKENHUIS IN BONHEIDEN
Het Imeldaziekenhuis en Lunch Garden hebben de handen in elkaar geslagen. Het bezoekersrestaurant Lambertini annex broodjeszaak en innoverende shop van het nieuwe Imeldaziekenhuis, dat eind oktober openging in Bonheiden, wordt uitgebaat door restaurantketen Lunch Garden. Bezoekers, patiënten en personeel kunnen er op elk moment van de dag genieten van een uitgebreid aanbod aan gezonde en betaalbare maaltijden.

De drijfveer achter de samenwerking moet gezocht worden in een gedeelde filoso­fie: zowel het Imeldaziekenhuis en Lunch Garden willen de klant centraal stellen.

Stefaan Claeys, directeur van het Imeldaziekenhuis: “Samen met Lunch Garden willen wij onze klant centraal stellen en de beste diensten aanbieden. Wij hebben er dan ook bewust voor gekozen om een professionele invulling te geven aan ons bezoekersrestaurant.”
Ook in dit nieuwe concept zijn kwaliteit, gezondheid en betaalbaarheid de sleutelwoorden. Bezoekers, patiënten maar evengoed medewerkers van het Imeldaziekenhuis kunnen voortaan genieten van een gevarieerd aanbod van lekkere maaltijden. Naast de Belgische klassiekers zullen ook salades en pasta-, wok- en grillgerechten op de menukaart staan.

Er is bovendien een aparte “take-away” afdeling met huisbereide broodjes en slaatjes om mee te nemen. Het restaurant heeft eveneens een shopgedeelte waar bezoekers terecht kunnen voor een kleine snack, een tijdschrift of een geschenkje.

Voor Lunch Garden kadert het nieuwste restaurant Lambertini binnen de strategie van uitbreidingen en diversificatie:

“Onze samenwerking met het Imeldaziekenhuis bevestigt onze filosofie: mensen op mooie en diverse locaties inspireren bij een lekkere, gezonde Belgische hap aan een democratische prijs”, stelt Annick Van Overstraeten, CEO Lunch Garden.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  19-12-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Project: Open ondernemerschap!

Wens je meer visibiliteit, meer leads naar je onderneming of product?
Gebruik dan onze voordelige bedrijfspagina en wordt door duizenden bezoekers online gevonden!

Wil je gratis ondernemersnieuws plaatsen?
 Meer nieuws over PRpro

27-02-2020

Nu het coronavirus ook de ons omringende landen in haar greep heeft, vraagt Voka – KvK Limburg dat de verantwoordelijke administraties van de federale en Vlaamse overheden snel een info- en meldpunt opzetten, waar bedrijven terecht kunnen met hun vragen en zorgen.“De uitbraak van het coronavirus heeft nu ook steeds grotere en onvoorspelbare economische gevolgen”, zegt Johann...


Meer info

PRpro
Brussel
27-02-2020

"De uitbraak van het coronavirus heeft nu ook steeds grotere en onvoorspelbare economische gevolgen. Samen met de werkgevers moet de overheid snel duidelijke richtlijnen en stappen uittekenen.”​Nu het coronavirus niet alleen China en Zuid-Korea maar ook de ons omringende landen in haar greep heeft, vraagt ondernemersorganisatie Voka dat de verantwoordelijke administraties van de...


Meer info

PRpro
Brussel
27-02-2020

De Pensioendienst wenst te reageren op enkele elementen die de ex-mijnwerkers in hun communicatie (*) aanhalen:1) Het klopt dat binnen het Beheerscomité van de Federale Pensioendienst een werkgroep opgericht werd om de eisen van de ex-mijnwerkers te onderzoeken (zie ook ons persbericht van 04/12/2019).2) Het klopt niét dat het Beheerscomité spreekt van een...


Meer info

PRpro
Brussel
27-02-2020

De Stichting Kankerregister rapporteert in haar nieuwste publicatie een recente versnelde toename van de overlevingskansen voor kankerpatiënten. Deze publicatie beschrijft de meest recente gegevens aangaande kankerdiagnoses, overleving na kanker, en evolutie van deze parameters in België.Uit de cijfers blijkt dat de 3-jaarsoverleving voor alle kankertypes tesamen vanaf 2013 sneller...


Meer info

PRproAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Maas en Kempenland | Antwerpen | VL-Brabant | Limburg | Kempen | Oost-VL | West-VL | Brussel | De Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het