B&B Haerlekijn ****Hét sleutelwoord van B&B Haerlekijn is 'Onthaasting'

B&B Haerlekijn **** heeft dan ook alles te bieden om een verblijf in dit aantrekkelijk deel van Limburg tot een groot succes te maken.
Daar staan het rustige plattelandsleven, de stilte rondom het verblijf, de uitstekende overnachtingsmogelijkheden en het uitgebreide ontbijt garant voor. 

Het is een gerenoveerde hoeve verdeeld in vijf luxueus afgewerkte ruime familiekamers met elk een eigen toilet, badkamer en zithoek. 
Dranken zijn steeds verkrijgbaar in de gezellige ontbijtruimte

Alle kamers kunnen twee tot vijf gasten herbergen. 

 

In de gemeenschappelijke ontbijt- en lounge ruimte met zithoek en gashaard kunnen onze gasten genieten van een lekker kopje koffie of thee, een Limburgs streekbiertje of een lekker glas wijn.

Een gezellig terras, een rustgevende tuin en een overdekte carport met fietsenstalling maken het verblijf hier compleet.

 

LIGGING

B&B Haerlekijn ligt in het plattelandsdorp Meeswijk, pal op het fietsroutenetwerk “Snoer van Maasdorpen” en “de Limburgse Kempen”, centraal gelegen tussen Maaseik en Oud-Rekem. Langs de wandelwegen van de Maas, dichtbij de toegangspoorten van Het Nationaal Park Hoge Kempen, kort bij de Terhills Cablepark om te waterskiën of wakeboarden en de winkelcentra van Maasmechelen-Village, Genk, Hasselt, Maastricht en Aken.

Alle relevante fiets- en wandelroutekaarten hebben we in huis, evenals allerhande leuke info over onze mooie regio én een overzichtelijk lijstje met al de leuke eetgelegenheden in de buurt!

 

Interessante arrangementen en een gezonde groene omgeving zorgen voor een zalig gevoel van onthaasting, ongeacht of u nu een hele week blijft of slechts een weekend.

 

Graag tot binnenkort, Annick, Frank, Emiel & Flor..!

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  19-02-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 


AdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het