Recordaantal tickets toegewezen door lotingDe loting voor de voorstellingen van het nieuwe seizoen van provinciaal cultuurhuis de Warande in Turnhout is achter de rug. Er werd een recordaantal van meer dan 41 000 tickets toegewezen. Vorig jaar waren dat er net geen 35 000. De populairste voorstellingen zijn Kommil Foo, De Wonderlijke Kerst van Circus Ronaldo en Bart Cannaerts. De bevestigingen gaan maandag 24 juni de deur uit. Vanaf dan kan je ook gewoon via de website tickets bestellen voor volgend seizoen.

Er waren verrassend veel aanvragen voor het circusgenre. Niet alleen Circus Ronaldo maar ook andere circusvoorstellingen zoals Race Horse Company waren heel gegeerd.

De populairste concerten zijn Novastar, Stef Bos, The Johnny Cash Roadshow met Clive John en het Weens Nieuwjaarsconcert van Brussels Philharmonic. Voor theater waren veruit de meeste vragen voor ‘Hitler is dood’ van Het nieuwstedelijk, ‘Familie’ van NTGent en Toneelhuis / Olympique Dramatique met ‘Angels in America’.

Populairste dansvoorstellingen zijn van Ballet Vlaanderen, Tchaikovsky Ballet Sint-Petersburg en Rosas.

Voor families organiseert de Warande vanaf dit seizoen voor het eerst de Bonte Zondagen. Het concert van Kapitein Winokio had de meeste gegadigden.

Ook de vaste reeksen waren populair. De meeste kaartjes werden aangevraagd voor Overlezen en Nagedacht en voor dans en circus.

Voor het festival WinterWarm in de Hoge Rielen werden ook al veel tickets toegewezen.

Voor een aantal voorstellingen was de vraag groter dan het aantal beschikbare tickets. In de mate van het mogelijke werden daarvoor meteen oplossingen gevonden: plaatsen op een andere datum, de capaciteit uitbreiden of extra voorstellingen van onder andere Bart Cannaerts, Alex Agnew, Kommil Foo en Kapitein Winokio. Daarna stonden er nog 421 aanvragen op de wachtlijst.

De volgende voorstellingen zijn definitief uitverkocht: Alex Agnew, Race Horse Company, Bart Cannaerts, Sprookjes enzo, Jukebox 2020 met Lucas Van den Eynde, Tine Embrechts en Nele Bauwens, ‘Een Jihad van Liefde’ van Rataplan/Amara Reta & Rashif El Kaoui, Novastar en Jan Jaap van der Wal.

 

Warande.be
Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Redactie inVlaanderen Media Support

Hasselt
14-12-2019

Het Jenevermuseum in Hasselt houdt het gastronomisch erfgoed letterlijk en figuurlijk in leven. Zo stookt en bottelt het museum een aantal huisproducten in haar eigen 19de-eeuwse stookinstallatie. Wie nog op zoek is naar een origineel cadeau, is bij het Jenevermuseum aan het juiste adres. Met de feestdagen in het verschiet zit er bij elk huisproduct immers een gratis ticket voor het museum. Zo...


Meer info

Redactie inVlaanderen Media Support
Harelbeke
14-12-2019

Meteen werd het een plan met een duidelijke ambitie: blijvend inspelen op de zorg- en welzijnsbehoeften van ouderen. Houden van onze ZorgDe komende jaren wil Zorgbedrijf Harelbeke zich positioneren als betrouwbare zorg- en ondersteuningspartner, als ideale werkgever (ook voor vrijwilligers), als sociaal ondernemer, in de eigen stad en in de regio. Hiermee ambiëren wij het houden van onze...


Meer info

Redactie inVlaanderen Media SupportAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Limburg | Kempen | Vlaams Brabant | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het