Colt introduceert cloud-gebaseerde telefonieoplossing voor Microsoft TeamsDirect Routing as a Service-oplossing van Colt stelt organisaties in staat om in een paar dagen tijd hun vaste telefonie met Microsoft Teams te integreren

Colt Technology Services lanceert de spraakoplossing Cloud Session Border Controller (Cloud SBC). Deze cloud-gebaseerde oplossing voorziet in Direct Routing as a Service, zodat organisaties hun vaste telefoonlijn (PSTN) snel kunnen integreren met Microsoft Teams.

Colt Cloud SBC vertegenwoordigt een belangrijke stap vooruit wat betreft het vereenvoudigen en versnellen van de integratie van vaste telefoongesprekken met Microsoft Teams. Hiervoor hoeft geen hardware op locatie of in een datacenter te worden gehost, en het geeft organisaties de mogelijkheid om Direct Routing voor Teams binnen enkele dagen in gebruik te nemen.

Deze nieuwe cloudoplossing is ontwikkeld in samenwerking met AudioCodes, een vooraanstaande leverancier van geavanceerde technologie voor spraaknetwerken. Cloud SBC vormt een uitbreiding op de Intelligent Communications-oplossing die Colt in 2019 op de markt bracht. Het bundelen van de kracht van Microsoft 365 en Microsoft Teams met het spraak- en datanetwerk van Colt levert een bij één partij in te kopen unieke oplossing op met eersteklas prestaties, beveiliging en betrouwbaarheid.

Geïntegreerde samenwerkingservaring

Organisaties kunnen met Cloud SBC profiteren van de enorme reikwijdte van het spraak- en datanetwerk van Colt, zowel on- als offline. De oplossing bundelt alle componenten die nodig zijn voor een geïntegreerde samenwerkingservaring, zodat organisaties alle functionaliteit kunnen afnemen op basis van één contract. De provisioning en ingebruikname nemen minder dan een week in beslag. Voor Cloud SBC gelden bovendien op verbruik gebaseerde tarieven. Kleine en middelgrote bedrijven kunnen zo hun initiatieven voor digitale transformatie op gewenste maat inzetten.

Keri Gilder, de CEO van Colt: “Het afgelopen jaar is duidelijk gebleken hoe belangrijk het is om snel en probleemloos netwerkservices te kunnen betrekken. We zagen in deze periode een groeiende vraag naar spraakdiensten, die van essentieel belang waren voor organisaties die van de ene op de andere dag op thuiswerken moesten overstappen. Onze klanten konden in deze periode voor alle samenwerkingstools die ze nodig hadden voor hun nieuwe digitale werkomgeving terecht bij één leverancier. Onze complete Intelligent Communications-oplossing bleek een groot voordeel.”

“De investeringen van Colt in zijn Intelligent Communications-oplossing zal vruchten blijven afwerpen nu Microsoft Teams voor steeds meer bedrijven uitgroeit tot het primaire platform voor cloud-gebaseerde communicatie en samenwerking.” 

De spraak- en netwerkoplossingen van Colt worden ondersteund door het Colt IQ Network, dat wereldwijd meer dan 29.000 gebouwen en 900 datacenters verbindt.

Giovanni Mezgec, directeur Microsoft 365 Marketing bij Microsoft: “We vinden het geweldig om met Colt samen te werken aan de verdere verbetering van zijn aanbod van telefonieoplossingen voor Microsoft Teams. Het gebruik van Direct Routing voor Teams door zijn klanten komt daarmee in een stroomversnelling.”

Andy Elliot, vice president Marketing EMEA bij AudioCodes: “We zijn verheugd om samen met Colt ervoor te zorgen dat zijn klanten sneller en eenvoudiger op Microsoft Teams kunnen overstappen met Direct Routing. AudioCodes Cloud Edition SBC biedt de klanten van Colt de flexibiliteit en schaalbaarheid die nodig is voor werkelijk effectieve, uniforme communicatie en samenwerking.” 

Colt Cloud SBC is per direct beschikbaar in 13 landen: België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Italië, Nederland, Oostenrijk, Portugal, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

 

Berichtgever:  Wannes Feijtraij evokepr.be
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  13-01-2021

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Project: Open ondernemerschap!

Wens je meer visibiliteit, meer leads naar je onderneming of product?
Gebruik dan onze voordelige bedrijfspagina en wordt door duizenden bezoekers online gevonden!

Wil je gratis ondernemersnieuws plaatsen?
 Meer nieuws over PRpress

Gent
18-01-2021

VAN IN was pionier in digitale leerplatformen. Vandaag gebruikt 86% van de lagere scholen Bingel en zijn er al twee miljard oefeningen gemaakt!Bingel bestaat 10 jaar! Leermiddelenmaker VAN IN lanceerde in 2011 Bingel als eerste online platform voor leerlingen en leerkrachten van het basisonderwijs, en trok daarmee de digitalisering van het onderwijs op gang. In de eerste dagen van januari 2021...


Meer info

PRpress
Gent
18-01-2021

Bingel bestaat 10 jaar, 53% van de leerkrachten vindt Bingel ‘onmisbaar’Bingel, het digitaal leerplatform voor het basisonderwijs van leermiddelenmaker VAN IN, bestaat 10 jaar. Er zijn sinds het begin tot nu in Vlaanderen 2 miljard oefeningen gemaakt. 53% van de leerkrachten geeft aan dat Bingel ‘onmisbaar’ is.In VAN IN’s jaarlijkse enquête bij leerkrachten,...


Meer info

PRpress
Zonder gemeente
18-01-2021

De onderneming Lokaal, bekend van Lokaalmarkt, heeft het succesvolle online platform deeleenkoe.be van David De Keyser overgenomen. Bert Destoop, boerenzoon en medeoprichter van Lokaal vertelt: “De afgelopen vier jaar richtten we zeven Lokaalmarkten en het onlinebestelplatform LokaalAfhaal op. Deze overname is een volgende stap in ons groeiverhaal, waarbij we naar een korte keten aanbod...


Meer info

PRpress
Antwerpen
18-01-2021

“Samen willen we fietsen in de kijker zetten”Micromobiliteitsaanbieder Swapfiets, bekend van de fietsen met de blauwe voorband in abonnementsvorm voor een vast bedrag per maand (service en reparaties inbegrepen), gaat een sportief partnership aan. Ze werken de komende drie jaar samen met Team Jumbo-Visma, het professionele wielerteam dat mede dankzij de Belgische kopman Wout van Aert...


Meer info

PRpressAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Maas en Kempenland | Antwerpen | VL-Brabant | Limburg | Kempen | Oost-VL | West-VL | Brussel | De Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het