Witt A/S breidt uit naar de BeneluxNieuw high-end stofzuigermerk ROIDMI klaar om marktaandeel in te pikken van Dyson

Witt, de Deense distributeur van kwaliteitsmerken in consumentenelektronica zoals o.a. iRobot, Segway, Sage, Everdure en ROIDMI is sinds deze maand ook gevestigd in de Benelux. Het kantoor, in Hoevelaken(Nederland), breidt op korte termijn verder uit met Belgische en Nederlandse salesspecialisten. Witt A/S, met een hoofdkantoor in Herning in Denemarken, heeft zijn producten tot nu toe voornamelijk in Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk verkocht.

Onder leiding van Marcel Meijer, Director Benelux, lanceert Witt vanaf december de premium steelstofzuigers van ROIDMI, keukenapparaten van de merken Witt Premium en Witt Classic, evenals Witt MDA (inbouwapparatuur). Op korte termijn zullen hier nog meer merken aan toegevoegd worden.

Vandaag ligt de focus van Witt Benelux op het uitbouwen van merkbekendheid, bij zowel vakhandel als consumenten, en het opbouwen en uitbreiden van een stevig netwerk met retailers die gespecialiseerd zijn in consumentenelektro.

“Wij zijn op zoek naar betrouwbare retailpartners die service in hun DNA hebben, die passen bij de kwaliteit en uitstraling van onze merken en die bereid zijn hun nek uit te steken om samen met ons het verschil te maken”, aldus Marcel Meijer.

Meijer vervolgt: “Witt heeft in Scandinavië een goede naam opgebouwd met zijn merken en producten van hoge kwaliteit. Wij gaan op dat elan verder door ook te focussen op een hoog serviceniveau. Zo heeft Witt voor al zijn merken servicespecialisten in huis en worden alle SDA-reparaties uitgevoerd door onze eigen technici. Wij willen deze gespecialiseerde service ook in de Benelux aanbieden”.

 

ROIDMI gaat concurrentie met Dyson aan

Het eerste merk waarmee Witt Benelux van start gaat is ROIDMI, fabrikant van high-end steelstofzuigers en de nieuweuitdager van marktleider Dyson.

ROIDMI heeft een divers aanbod aan draadloze, stille stofzuigermodellen in prijs variërend van € 299 tot € 669. De toestellen zitten boordevol innovaties zoals (afhankelijk van het model):

  • Draadloos opladen via een magnetische wandhouder
  • Dynamische OLED-display en een app die o.a. informatie toont over de batterijcapaciteit (normale en hoge stand), of wanneer de filter vervangen moet worden
  • Afneembare magnetische dweilvoet (stofzuigen en dweilen in één)
  • LED-verlichting met lichtsensor
  • Gepatenteerde ZiWei Novoron ION 6-voudige anti-bacteriële en anti-virale filtering
  • Batterijcapaciteit tot 70 minuten en een gemiddelde oplaadtijd van 2,5 uur

Daarnaast zijn de premium steelstofzuigers uniek, omdat zij geüpdatet kunnen worden via de firmwarefunctie. Alle modellen hebben vijf jaar garantie op de motor en twee jaar op de lithium batterijen.

Meer informatie over ROIDMIwww.roidmi.dk

Witt - ROIDMI RS60 vacuum cleaner

 

WITT

Witt A/S is een van oorsprong Deense distributeur van kwaliteitsmerken in consumentenelektronica, opgericht in 1993. Inmiddels heeft Witt een omzet van meer dan € 100 miljoen. Sinds jaren krijgt Witt A/S de maximale AAA-kredietbeoordeling. Witt A/S levert producten zoals o.a. e-bikes, koffiemachines, babycare, barbecues, robot- en steelstofzuigers, robotmaaiers, vaatwassers, kookplaten en afzuigoplossingen aan elektro- en keukenspeciaalzaken in heel Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk.

 

Meer informatie over Witt en de producten op: www.witt.dk

 

Berichtgever: Annelies Boddez   talkingbirds.be
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  30-11-2020

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Project: Open ondernemerschap!

Wens je meer visibiliteit, meer leads naar je onderneming of product?
Gebruik dan onze voordelige bedrijfspagina en wordt door duizenden bezoekers online gevonden!

Wil je gratis ondernemersnieuws plaatsen?
 Meer nieuws over PRpress

Antwerpen
24-01-2021

De organisatie van het internationaal en ecologisch muziekfestival Brakrock in Duffel brengt een originele reisgids voor longboarders, fietsers en skaters uit. Hierbij konden ze uw stad of gemeente niet links laten liggen.Tijdens de zomer van 2020 verkende Kim V. uit Duffel samen met enkele vrienden Vlaanderen per longboard. Na 800 km aan verrassende ervaringen was het tijd om dit alles met de...


Meer info

PRpress
Aartselaar
24-01-2021

Op de opening is het nog even wachten, maar in Aartselaar wordt naarstig verder gebouwd aan een nieuw zwembad voor de gemeenten Aartselaar, Niel en Hemiksem.En daar hoort een naam bij. De drie lokale besturen doen een beroep op hun inwoners om mee een naam te zoeken. Alle inwoners van Aartselaar, Hemiksem en Niel kunnen een voorstel voor de naam indienen via www.aartselaar.be/zwembadwedstrijd....


Meer info

PRpress
Wingene
23-01-2021

Alle overheden van ons land staan voor één van de grootste logistieke en medische uitdagingen sinds de Tweede Wereldoorlog. De landelijke vaccinatie-operatie brengt hoop, maar creëert ook kosten.”Vlaanderen wil de vaccinatiecentra ondersteunen op het vlak van infrastructuur en uitbating”, zegt Vlaams Parlementslid Brecht Warnez. De Vlaamse regering besliste vandaag...


Meer info

PRpress
Brugge
23-01-2021

We weten allemaal dat de aanwezigheid van asbest in en rond onze woningen en stallingen een gezondheidsrisico inhoudt. De Vlaamse overheid heeft als doelstelling dat we tegen 2040 leven in een asbestveilig Vlaanderen waarin we in ons dagelijkse leven niet meer blootgesteld geraken aan de schadelijke asbestvezels. Ook in de IVBO-regio staan er nog te veel gebouwen waarvan onder andere de daken,...


Meer info

PRpressAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Maas en Kempenland | Antwerpen | VL-Brabant | Limburg | Kempen | Oost-VL | West-VL | Brussel | De Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het