Nieuwe Ricoh Smart Lockers: intelligente opbergoplossing is vandaag meer dan ooit aan de ordeSmart Lockers vergemakkelijken de opslag van afzonderlijke goederen, het beheer van inkomende post en pakketten, het voorraadbeheer en de inventaris door middel van een geconnecteerde en gedetailleerde tracering.

 

Ricoh introduceert zijn Smart Lockers. Deze geconnecteerde lockers zorgen voor de veilige verdeling en inzameling van goederen en materiaal. Het zijn efficiënte, veilige en gebruiksvriendelijke oplossingen die ideaal zijn om in de hedendaagse bedrijfsomgeving in te zetten.

 

Steeds meer nood aan veilige opbergmogelijkheden

Medewerkers die op IT-materiaal wachten, de receptie die continue gestoord wordt met binnenkomende pakketjes, persoonlijke bezittingen die in een gedeelde werkruimte in het zicht blijven liggen ... Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de groeiende behoefte aan veilige en gebruiksvriendelijk opbergruimtes in bedrijven.

 

Een inventieve en modulaire oplossing

Of het nu binnen of buiten is, deze Ricoh Smart Lockers zorgen voor de veilige opslag van goederen die regelmatig moeten uitgedeeld worden en voor de inzameling van goederen die terug binnenkomen.

 

Voor Horeca Totaal, leverancier van dagverse kwaliteitsproducten voor horecazaken en grootkeukens in België, zijn de Smart Lockers de ideale oplossing voor de opslag en opvolging van de scanners die hun medewerkers dagelijks gebruiken om bestellingen en leveringen te verwerken. Dankzij deze Smart Lockers zag Horeca Totaal veel minder scanners verloren gaan.

 

Voor andere klanten is de Smart Locker de meest efficiënte manier om computerapparatuur of kantoorbenodigdheden te verdelen en terug op te halen. Of om – in deze coronaperiode - zelfs maskers te verdelen.

 

Een intelligente en aangesloten opslagoplossing met vele voordelen:

 

  • Altijd beschikbaar: medewerkers of klanten kunnen hun goederen afzetten en ophalen zonder afhankelijk te zijn van de planning van een andere medewerker.
  • Eenvoudig en gecentraliseerd beheer: intelligente beheersoftware maakt het mogelijk om verschillende lockers toe te wijzen aan verschillende toepassingen. Dit kan zelfs vanop afstand.
  • Keyless toegang: via een badge, QR-code of pincode kan je toegang geven tot de locker
  • Veiligheidsgarantie: de kluisjes worden elektronisch afgesloten. Er is ook geen fysiek contact nodig tussen personen om de lockers te gebruiken.
  • Gedetailleerde inventarisatie: je krijgt een duidelijk overzicht van waar de goederen zich bevinden. Een rapport hiervan kan automatisch opgesteld worden.
  • Volledig moduleerbaar: de lockers zijn in verschillende maten en kleuren beschikbaar. Andere opties zijn onder meer met of zonder geïntegreerd stopcontact, en met of zonder transparante deur.
  • Snelle ROI: door de verdeel- en ophaaltaken te automatiseren via de Smart Locker, maak je tijd vrij bij medewerkers en kan iedereen zich richten op zijn kerntaken. Wat goed is voor het bedrijf.

 

Snelle en eenvoudige ingebruikname  

De Smart Lockers van Ricoh zijn eenvoudig en intuïtief te gebruiken. Op basis van een introductiegesprek zal een Ricoh-specialist nagaan welke soort items er verdeeld en/of opgehaald moeten worden, hoe vaak dit gebeurt en hoeveel mensen er van het systeem (dagelijks) gebruik zullen maken. Na de analyse van die informatie zal Ricoh een voorstel op maat van de organisatie uitwerken.

 

"Onze Smart Lockers zijn veel meer dan alleen maar kluisjes", zegt Eric Gryson, CEO van Ricoh Belgium & Luxembourg. "Naast de opslag van individuele goederen, het beheer van inkomende post en pakketten, maken ze het mogelijk om de voorraad en de inventaris te beheren door middel van een geconnecteerde en gedetailleerde tracering. De Smart Lockers bieden een oplossing voor een aantal problemen eigen aan de moderne onderneming: de geografische spreiding van de werkploegen, de mobiliteit van het personeel, de (huidige) gezondheidsmaatregelen of te weinig personeel voor een inventarisatie. Deze oplossing stelt iedereen in staat om te voorkomen dat er onnodig tijd wordt verspild waardoor ze zich op de belangrijke zaken in het bedrijf kunnen concentreren. Deze Smart Lockers zijn een perfecte aanvulling op ons aanbod dat het leven van onze klanten gemakkelijker maken."

 

Berichtgever: Rodrigue Delépine   allcolorsofcommunication.com
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  01-12-2020

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Project: Open ondernemerschap!

Wens je meer visibiliteit, meer leads naar je onderneming of product?
Gebruik dan onze voordelige bedrijfspagina en wordt door duizenden bezoekers online gevonden!

Wil je gratis ondernemersnieuws plaatsen?
 Meer nieuws over PRpress

Gent
18-01-2021

VAN IN was pionier in digitale leerplatformen. Vandaag gebruikt 86% van de lagere scholen Bingel en zijn er al twee miljard oefeningen gemaakt!Bingel bestaat 10 jaar! Leermiddelenmaker VAN IN lanceerde in 2011 Bingel als eerste online platform voor leerlingen en leerkrachten van het basisonderwijs, en trok daarmee de digitalisering van het onderwijs op gang. In de eerste dagen van januari 2021...


Meer info

PRpress
Gent
18-01-2021

Bingel bestaat 10 jaar, 53% van de leerkrachten vindt Bingel ‘onmisbaar’Bingel, het digitaal leerplatform voor het basisonderwijs van leermiddelenmaker VAN IN, bestaat 10 jaar. Er zijn sinds het begin tot nu in Vlaanderen 2 miljard oefeningen gemaakt. 53% van de leerkrachten geeft aan dat Bingel ‘onmisbaar’ is.In VAN IN’s jaarlijkse enquête bij leerkrachten,...


Meer info

PRpress
Zonder gemeente
18-01-2021

De onderneming Lokaal, bekend van Lokaalmarkt, heeft het succesvolle online platform deeleenkoe.be van David De Keyser overgenomen. Bert Destoop, boerenzoon en medeoprichter van Lokaal vertelt: “De afgelopen vier jaar richtten we zeven Lokaalmarkten en het onlinebestelplatform LokaalAfhaal op. Deze overname is een volgende stap in ons groeiverhaal, waarbij we naar een korte keten aanbod...


Meer info

PRpress
Antwerpen
18-01-2021

“Samen willen we fietsen in de kijker zetten”Micromobiliteitsaanbieder Swapfiets, bekend van de fietsen met de blauwe voorband in abonnementsvorm voor een vast bedrag per maand (service en reparaties inbegrepen), gaat een sportief partnership aan. Ze werken de komende drie jaar samen met Team Jumbo-Visma, het professionele wielerteam dat mede dankzij de Belgische kopman Wout van Aert...


Meer info

PRpressAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Maas en Kempenland | Antwerpen | VL-Brabant | Limburg | Kempen | Oost-VL | West-VL | Brussel | De Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het