Camping Baalse Hei



Camping Baalse Hei te Turnhout is een prachtige groene camping verscholen in het natuurreservaat 'Turnhouts Vennengebied'. Ruimte, rust en vooral heel veel privacy, dat zijn de troeven van Baalse Hei. Dit prachtige 36 ha. grote verblijfspark trekt vooral veel rustzoekers en natuurliefhebbers. De camping is omgeven door een netwerk van wandelpaden die de omliggende natuurgebieden doorkruisen en ligt op het knooppunt van verschillende fietsroutes door de Antwerpse Kempen.

Bij ons kan u overnachten in verschillende accommodaties, gaande van luxe stacaravans, een volledig ingerichte safaritent tot een ruime trekkershut. Heeft u zelf een caravan of camper, of overnacht u liever op een meer traditionele wijze in een tent? dat kan! We bieden ruime trekkersplaatsen en kampeerplaatsen aan, die bovendien verspreid zijn over de hele camping, waardoor u vast en zeker een plek vindt die aansluit bij uw wensen.

Op de camping vindt u een zwemvijver, die exclusief voor de gasten van de camping toegankelijk is. Languit op het strand, of genietend van een hapje en een drankje op het zonneterras van de naastgelegen taverne kan natuurlijk ook. De spelende kinderen hou je vanaf daar in de gaten. Naast de zwemvijver is er een roeivijver en een visvijver. De visvijver is één van de pareltjes van Baalse Hei! Een visclub beheert de steigers, bewaakt het visbestand e organiseert wedstrijden.

Als u voor langere tijd zou willen genieten van alles wat Baalse Hei te bieden heeft dan zijn er ruime seizoenplaatsen en jaarplaatsen beschikbaar, van alle gemakken voorzien.

U kunt bij ons gebruik maken van uitstekende faciliteiten, zoals sanitaire gelegenheden die aan de kwaliteitseisen voldoen, wasmachines, drogers, de taverne, frituur, een campingwinkeltje, (water)fietsverhuur, gratis WiFi...  Kinderen kunnen zich bij Baalse Hei volledig uitleven in de speeltuin en op het sportveld. In de zomer is er kinderanimatie met volop leuke activiteiten.

 

OMGEVING 

Wenst u meer info over wat er in de omgeving te beleven valt?  klik hier

 

TARIEVEN

Voor de tarieven van camping Baalse hei: Klik hier

 

Vragen of een speciaal verzoek? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen: tel. 014 - 44 84 70 of info@baalsehei.be.

Wij helpen u graag verder!




Artikel geplaatst n.a.v. bron:
Camping Baalse Hei
 
Op:  18-02-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!




Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 






Advertenties



Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het