Sea Nat vakantieresort voor naturisten een oase van rust aan de Belgische kustSea Nat is een oase van rust aan de Belgische kust waar ontspanning en beleving centraal staan. In ons besloten resort delen we de filosofie van het naturisme en de schoonheid van de Belgische kust. Wij leven volgens de waarden van het naturisme: respect en gelijkheid.

Sea Nat is het enige vakantieverblijf voor naturisten in België. Wij geven je het gevoel dat je thuis bent. De luxe vakantieverblijven en uitgebreide wellness stralen rust uit; genieten is hier onze missie. Ons besloten resort is bewust klein, knus en met veel privacy. Wij hebben vele jaren ervaring met naturisme en zijn aangesloten bij Athena en de naturistenfederaties FBN, NFN, FFN en DFK.

Sea Nat – Vakantieresort voor naturisten in Koksijde, hand in hand met Westtoer.

Sea Nat wordt met veel liefde gerund door  Ann.  Kris, Hedwig, en hun speelse golden retriever Mika, vergezellen haar. Wij delen hier de filosofie van het naturisme en de schoonheid van de aangename badplaats Oostduinkerke (Koksijde) en de gehele Belgische kust.

Erkend als Logies van de Toekomst, waar naast verblijven, beleving, originaliteit en weersbestendigheid centraal staan.

Wees één met jezelf en je omgeving

We laten ons inspireren door de idealen van het naturisme. Deze levenswijze heeft respect voor de omgeving, natuur en je medemens. Iedereen is hier gelijk. Wij merken dat naakt zijn en een open geest een groot gevoel van vrijheid en broederschap scheppen. We laten je graag kennismaken met naturisme.

Sea Nat is het enige vakantieverblijf voor naturisten in België. Ook als startende naturist heten we je van harte welkom. We houden Sea Nat bewust klein en knus, en bieden veel privacy. Op die manier kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met naturisme.

 

Een oase van rust 
Sea Nat biedt je ontspanning én beleving. Kris en Hedwig zijn beiden grotendeels blind, waardoor de verblijven en de tuin zintuigprikkelend zijn ingericht. We nodigen je uit om te zien, ruiken, proeven, voelen en luisteren. Laat alle stress van je afglijden en geniet van de rust. Sea Nat is een oase van rust aan de Belgische kust.

We geven je graag het gevoel dat je hier thuis bent. Veel gasten houden contact na hun bezoek en vaak vinden we het jammer dat mensen weer naar huis gaan.  Buiten de vaste naturistische gasten komen er heel wat andere groepen gasten bij, die ondertussen al 50% van onze nachten reserveren. Zelfstandige, vrij beroepers,  industriëlen en BV’s vonden hun  weg al naar Sea Nat. Het naturisme en ons kleine resort met veel privacy, nodigen deze gasten uit om te komen herbronnen. Ont stressen, Ont-moeten. Letterlijk en figuurlijk het harnas rondom je weg nemen. Naturisme heeft een helende, therapeutische werking om de strijd aan te gaan met stress en burn-out. Onze geur’ en lichttherapie  helpen je dit resultaat in een zeer korte termijn te bekomen.  

Kom jij hier ont-moeten? Niks moet; genieten staat hier centraal. We ontvangen je graag met een  hapje en welkomstdrankje in onze exotische tuin of loungebar terwijl je de gebundelde krachten van Westtoer en Sea Nat kunt bewonderen.

 

Sea Nat is een besloten resort met twee luxe verblijven.

Wij leven bewust: we respecteren de natuur zoveel mogelijk. We wekken (bijna) alle energie zelf op en gaan daardoor bewuster met energie om.

Onze verblijven (2-persoons en 2/4-persoons) hebben ieder een eigen keuken met luxe apparatuur. De woonkamers bieden volledige rust met sfeerverlichting, digitale tv, radio en een gepersonaliseerde geur. In de badkamers kun je genieten van een inloopdouche, kleurentherapie, haardroger en muziek via radio of bluetooth. Alle verblijven zijn voorzien van bedlinnen, badjassen, handdoeken en strandlakens.

Onze zuidelijk gelegen exotische tuin en overdekte terras met verwarmd zwembad, loungebar, jacuzzi en sauna maken dat je buiten kunt zijn, op elk moment van het jaar. Elektronische windschermen zorgen steeds voor een microklimaat op onze overdekte terrassen. In de tuin zijn ligbedden en tuinmeubilair aanwezig, evenals lockerkasten en een toilet. Optioneel kunnen er verschillende ontspanning en relaxatiemassages besteld worden. Deze worden niet in een klein, afgezonderd lokaal gegeven, maar in de loungebar of tuin.

 

Ontspan en laat je zintuigen het overnemen
Omdat Kris en Hedwig beiden grotendeels blind zijn, is het verblijf ingericht op zintuigprikkelende beleving.

  • Elk verblijf heeft een geluidsinstallatie waarmee je (zelfs tijdens het douchen) kunt genieten van je lievelingsmuziek. In de tuin zijn waterbronnen die achtergrondgeluiden overstemmen met hun rustgevende gekabbel.
  • Waan je in verre landen in onze exotische tuin. Breng je lichaam tot rust met de lichttherapie die aanwezig is in onze tuin en badkamers.
  • Geniet van tongstrelende hapjes en streekbieren in onze loungebar of van de verse kruiden in onze tuin. In onze wijnkelder bewaren wij door ons geselecteerde wijnen, die verkrijgbaar zijn op aanvraag.
  • Ontspan door de warmte van de jacuzzi, de sauna en het verwarmde zwembad of ontvang een ontspannende massage.
  • De heerlijk geurende planten in onze tuin prikkelen je neus. Daarnaast heeft elk verblijf een geurtherapie die gegarandeerd alle spanning uit je lichaam laat verdwijnen.

 

Sea Nat zal in de nabije toekomst nog meer uit zijn accommodaties uithalen. Zo komen er in de toekomst meerdere tentoonstellingen rond het thema naakt. Op deze manier kunnen jong’ of ervaren kunstenaars hun kwaliteiten in een aangepast warm en exotisch kader aan het publiek voorstellen.

Sea Nat werkt samen met plaatselijke partners. Zo kunnen wij onze loungebar ter beschikking stellen van bedrijven voor de meest uiteenlopende doelen. Onze geurkennis zal steeds het juiste doel benadrukken. Elektrische golfwagentjes  kunnen gehuurd worden om plaatselijke afstanden op een originele manier te overbruggen. 
 

BEREIKBAARHEID 
In tegenstelling met andere naturisten accommodaties  ligt Sea Nat niet ver weggestoken van het dagelijks leven, maar in een gewone woonwijk, vlak bij de dorpskern van Oostduinkerke.   Het openbaar vervoer is op 200 m afstand waar een bushalte  is. Van hier is een vlotte verbinding mogelijk naar station Oostende en station Koksijde. Beide bussen hebben een goede aansluiting met de kusttram, die langs de gehele Belgische kust rijdt (van de Franse grens tot aan de Nederlandse grens).

Sea Nat een oase van rust aan de Belgische kust.

Met dank aan: Westtoer, de gemeente Koksijde en het  FBN

 

Meer weten over onze accommodaties? Bel +32 495 801207.

Optioneel bij te reserveren: ontbijt, lichaamsmassage en elektrische golfwagentjes
 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
Sea Nat vaknatieresort voor naturisten
 
Op:  28-03-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 


AdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het