KV Mechelen – KV Kortrijk: “Zoveel emoties in één wedstrijd”Na het 1-2 verlies tegen KV Kortrijk wierpen Wouter Vrancken, Jordi Vanlerberghe en debutant Siemen Voet hun blik op de wedstrijd.

Wouter Vrancken: 

Ik denk dat de eerste helft gelijk opging met mogelijkheden aan beide zijden, beide ploegen konden wel een doelpunt maken. In de tweede helft kwamen we goed uit de kleedkamer met intense acties en heel veel energie. Dan is het leuk voor Siemen dat hij die goal maakt, hij heeft zich echt wel opgewerkt en zijn kans gegrepen.

Het kantelpunt is die rode kaart, dat is een jeugdzonde. Volgens mij zouden we met elf tegen elf niet meer in de problemen komen, we moesten dan met tien zien te overleven en dan is het jammer dat we het nog weggeven. We spelen goed voetbal, we creëren goeie kansen, geven niet te veel weg maar de punten blijven achter en dat is frustrerend voor mij én zeker voor ook voor het team.

 

Jordi Vanlerberghe:

Weeral een ongelukkige nederlaag… Kortrijk kon profiteren van de rode kaart en dan heb je het verhaal van het seizoen. Issa begaat inderdaad een jeugdzonde met zijn rode kaart en moet daar slimmer zijn, dat weet hij zelf ook wel. Dan komt daar wel bij dat ik de eerste gele kaart niet terecht vindt. Het is een beetje zijn speelstijl en helaas heeft dat het resultaat mee bepaald.

We hadden de wedstrijd volledig in handen, maar de jongens op het middenveld zijn goede voetballers en dat zie je als ze ruimte krijgen.

Bij de eerste goal was ik te verrast omdat Mboyo eerst naast de bal trapt, ik kon niet meer reageren. De tweede is een goede center van de linksachter. Twee kansen, twee goals…

We kunnen elke week zeggen dat het wel eens gaat kantelen maar uiteindelijk moet het ook gebeuren. Volgende week moeten we sowieso drie punten gaan pakken in Eupen want het programma dat volgt is niet makkelijk.

 

Siemen Voet:

Eerst leek het een droomdebuut en uiteindelijk zijn er dan zoveel emoties in één wedstrijd. In de eerste helft speelt het hele team goed en zijn we dominant. Dan scoor ik na de rust, ik kan niet meer herinneren wat er daarna allemaal is gebeurd. Dan heb je die rode kaart en twee tegendoelpunten. Het doelpunt was mooi voor mij, maar we schieten er niets mee op.

Iedere speler weet met Covid dat je je altijd klaar moet houden. Toen ik vanmorgen hoorde dat ik waarschijnlijk zou starten, kreeg ik wel een adrenalinestoot. Ik ben goed geïntegreerd in de groep en dan kom je ook op het veld met vertrouwen.

De coach vraagt me om in te dribbelen en dat ligt me wel, bij de jeugd van Club Brugge werd niet anders gevraagd en ook onze coach houdt van dat spel. Er zit een risico in als je de bal verliest, maar als je een linie kan overslaan, ligt het spel helemaal open. Dat is één van mijn sterke punten.

Als verdediger werk ik op training graag af en trap ik graag naar doel. Er is me altijd gezegd dat een scorende verdediger ook altijd een streepje voor heeft. Dat is misschien een voordeel dat ik in de toekomst zal hebben.

 

Berichtgever: KV Mechelen
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  18-10-2020

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over PRpress

Leuven
28-11-2020

De coronacrisis heeft ieders leven dooreen geschud. Ook mentaal weegt de situatie door. Dat is zeker ook het geval voor mensen die in een woonzorgcentrum wonen. Afstand moeten houden, weinig of geen bezoek kunnen ontvangen en afscheid nemen van andere bewoners: emotioneel en mentaal vraagt deze situatie erg veel. Het is belangrijk om samen te kunnen verwerken wat er gebeurd is en nog gebeurt.De...


Meer info

PRpress
Lommel
28-11-2020

Lommel, Hechtel-Eksel, Pelt, Peer/ Na een overweldigende derde editie van BoslandTrail, die volledig coronaproof werd georganiseerd, met 30 dagen trailplezier, doet VZW BoslandTrail mee aan De Warmste Week.Veiling De editie van 2020 zal voor BoslandTrail de geschiedenisboeken ingaan als de zwaarste editie tot op heden. De deelnemers van ‘BoslandTrail: 100km door Bosland’ kregen de...


Meer info

PRpress
Tessenderlo
27-11-2020

Door de coronacrisis kwam de werking van heel wat dierenasielen nog meer dan tevoren onder hoge druk te staan. De inkomsten liepen enorm terug, vrijwilligers haakten af en de dieren blijven maar toestromen. Een van de asielen waar het water aan de lippen staat, is Pink Paws Pet Rescue van (tante) Vanja Vandecasteele uit Tessenderlo. Zij vangt enkel oudere en vaak zieke katjes op, met alle hoge...


Meer info

PRpress
Jabbeke
27-11-2020

Onze partij levert al vele verkiezingen de bestuursploeg in Jabbeke. We hebben met die ploeg, maar vooral ook met de brede steun van de bestuurs –en partijleden al heel veel mooie realisaties op ons palmares. We zijn ook dankbaar voor die getrouwe inzet, vaak over generaties heen (kijk naar “de Bogaerts”, kijk naar de “Vanhessches”). Toch beseffen we dat het gegeven...


Meer info

PRpressAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Maas en Kempenland | Antwerpen | VL-Brabant | Limburg | Kempen | Oost-VL | West-VL | Brussel | De Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het