Ook Group S verder in zee met KVOOok Group S maakt dit seizoen nog deel uit van de KVO-ploeg en daar zijn we bijzonder trots op. Group S was er namelijk al bij in tweede klasse, een zéér trouwe partner dus!

Group S ondersteunt werkgevers onder meer bij hun loonsberekeningen en op het vlak van Human Resources. De HR-partner is al sinds 2008 shirtsponsor bij KVO, een engagement dat het bedrijf al opstartte toen Oostende nog in tweede klasse speelde. En nu bevestigt Yves Vandaele dat het bedrijf ook in dit KVO blijft geloven.

Yves Vandaele: “Onze Gedelegeerd Bestuurder, Gonzales Stubbe, heeft zijn roots in Oostende en koos destijds net zoals ik met het hart voor KVO. Als je nu kijkt welke evolutie de club maakte, dan kunnen we daar maar trots op zijn. Los van de sportieve resultaten, hebben we hier de voorbije jaren ook zaken kunnen doen met andere partners.”
 
En dus ziet Group S het ‘vernieuwde’ KV Oostende deze traditie voortzetten, omdat ook voorzitter Frank Dierckens én algemeen directeur Patrick Orlans garant staan voor een gigantisch netwerk. De continuïteit is dus gegarandeerd. Bovendien is de band met de supporter belangrijk. “Als HR- dienstverlener moeten we meer doen dan ondernemers en werkgevers ondersteunen op het vlak van loonberekening e.d. De supporters van KVO zijn vaak werknemers bij bedrijven, die met ons in zee zijn gegaan. Dat we via sportsponsering vaak zoveel mooie momenten van die supporters kunnen meemaken, brengt ons dichter bij elkaar.”

Ook KV Oostende is trots dat Group S nog jaren aan boord blijft. “Het is toch een nationale speler, een A-merk én een partner van het eerste uur. Door het succes van onze business-formule kan Group S zich bij veel ondernemers in de Versluys Arena introduceren. Hier brengen we partners en ondernemers samen. Group S kan zich op deze manier als de ideale HR-partner profileren,” weet ook algemeen directeur Patrick Orlans van KV Oostende.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  27-07-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over KVO

Oostende - Stene - Zandvoorde
11-09-2019

De wedstrijd van zaterdag tegen Standard valt onder de combiregeling. Dit betekent dat de wedstrijdloketten op de wedstrijddag gesloten zijn. Koop dus zeker je tickets in voorverkoop of koop gewoon nog een abonnement aan € 179!


Meer info

KVO
Oostende - Stene - Zandvoorde
01-09-2019

Na een felbevochten maar sportieve wedstrijd pakken Vandendriessche en co een punt in het Guldensporenstadion.Ingebrigtsen moest serieus sleutelen aan zijn elftal. Hij kon niet rekenen op tal van basisspelers. Palaversa, Hjulsager, Capon en Jonckheere ontbraken en zo kwamen Canesin, Marquet en Bataille aan de aftrap. Vanderhaeghe, de Kortrijke coach kon op Kagé na, rekenen op zijn...


Meer info

KVO
Oostende - Stene - Zandvoorde
01-09-2019

Onze huisfotograaf Martin Defour stelde deze week zijn eigen fotoboek voor, getiteld ‘The beauty of my KVO life’. Daarin staan precies 3.206 foto’s van spelers, trainers, clubmedewerkers en supporters. “Aan dit boek heb ik acht maanden gewerkt”, vertelt Martin. Martin is al sinds 2009 huisfotograaf bij KV Oostende. Daarvoor filmde hij maar liefst 18 jaar lang - vanaf...


Meer info

KVO
Oostende - Stene - Zandvoorde
28-08-2019

Delhaize, Stad Oostende en KVO sloegen het voorbije anderhalf jaar de handen in elkaar voor het goeie doel. In de supermarkt werd een exclusieve Cuvée KVO verkocht. Uitstekende wijnen (rood, wit en rosé) met een uniek KVO-label, waarvan één euro per fles naar VZW Duinhelm ging. Deze actie heeft nu maar liefst 25.046 euro opgeleverd. Woensdag werd de cheque overhandigd...


Meer info

KVOAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Limburg | Kempen | Vlaams Brabant | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het