Fietsen in het pittig gravenstadje Borgloon?Zin om te fietsen in een voortdurend wisselend decor van fruitige boomgaarden, welige akkers, eeuwenoude kastelen, prachtige vergezichten, glooiende hellingen met wijnranken gekruid met een ‘pittig’ stukje kunst?
Vanaf 1 april kan je jouw huurfiets afhalen bij het nieuwe toeristisch onthaal van Borgloon in de gerestaureerde stroopfabriek van Borgloon.

 

Toeristisch onthaal met fietsafhaalpunt

Na een intense periode van restauratiewerken opent de stroopfabriek begin april haar deuren voor het publiek. Ook het toeristisch onthaal van Borgloon met de streekproductenshop neemt vanaf april zijn intrek in de gerestaureerde stroopfabriek. Dit is immers het ideale vertrekpunt om de fruitstreek te verkennen. De fietsen die je reserveert op fietsparadijslimburg.be kan je vanaf 1 april hier afhalen. 

 

Bezoek het nieuwe fruitbelevingscentrum

De stroopfabriek van Borgloon is een van de laatste restanten van de industriële verwerking van fruit tot stroop. Combineer jouw fietstocht met een bezoek aan het gloednieuwe belevingscentrum waar je het verhaal van de Loonse stroop kan ontdekken. Meer info over openingsuren en prijzen vind je hier.

 

Na het fietsen de innerlijke mens versterken?

Na een heerlijke fietstocht is er niets zo fijn als de voetjes onder tafel te kunnen schuiven! Dat kan in bistro De Smaakfabriek in de stroopfabriek. Niemand minder dan de op-en-top Limburgse Giovani Oosters en zijn team toveren hier vanaf 2 april eerlijke en heerlijke streekgebonden gerechten op tafel.

 

Fietsen in Borgloon? Reserveer hier jouw fiets!

 

Neem een kijkje op onze website

 Ons adres is:

Fietsparadijs Limburg

Stadsheide 6

Hasselt 3500

Belgium


Bron: Copyright © 2019 Fietsparadijs Limburg
Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over inVlaanderen

Maaseik - Neeroeteren - Opoeteren
08-01-2021

Beste Ondernemers,Ervaar de kracht van verbinding,Jullie nieuwsberichten uit jullie sector zijn steeds welkom op https://www.madein.Vlaanderen.Alle geplaatste berichtgevingen worden 24/7 tegelijkertijd lokaal, regionaal, nationaal en doelgroepgericht leesbaar aangeboden. Er zijn twee mogelijkheden om gratis in beeld te komen: Je kunt jouw berichten mailen naar redactie@madein.Vlaanderen en wij...


Meer info

inVlaanderen
Maaseik - Neeroeteren - Opoeteren
19-09-2020

iPUNT.be | TOURISTiPOINT.com ® Het iPUNT ( digitaal infopunt toerisme Vlaanderen ) wil ook voor u een digitale toeristische schakel worden, die zonder kosten inzetbaar is om uw toeristisch netwerk te vergroten.Samen met u wil ik een toeristisch samenwerkende stempel drukken zodat ook u 24/7 bereikbaar bent. www.VisitVlaanderen.be


Meer info

inVlaanderen
Alken
30-06-2020

Kom fietsen in Alken


Meer info

inVlaanderen
Gent
30-06-2020

Gent is een levendige stad. Geef niet alleen je ogen de kost, maar laat je volledig onderdompelen


Meer info

inVlaanderenAdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het