Authentiek genieten in de BottelarijDe bezoekers van de Bottelarij kunnen genieten van Limburgse bieren en allerlei streekgerechten, maar ook van een multiculturele keuken. Deze keuze is gemaakt doordat de Bottelarij werkt vanuit de sterkten van mens en omgeving. Deze combinatie versterkt elkaar en daagt ons iedere dag opnieuw uit.

We bieden voor elk wat wils: overheerlijke zelfgebakken taarten,  zoete en hartige pannenkoeken, stoofvlees met streekproducten, een Irakees, Indisch of Afghaans gerecht, pasta's, slaatjes en zoveel meer. Daarnaast kan je bij ons een uitgebreid assortiment Limburgse streekbieren (waaronder 2 huiseigen bieren) proeven.

Spring binnen en laat je verrassen en verwennen!

De Bottelarij is vooral een hartelijk huis waar het fijn is om te vertoeven. Architectuur, kunst en cultuur hebben een bijzondere plaats, met respect voor wat er ooit was, met liefde voor wat er nu is en  zorg voor wat het later kan worden.

Af zal het misschien nooit zijn, maar inspireren doet het nu al. Verleden en toekomst, voelbaar aanwezig in het nu.
 
 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  30-07-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 


AdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het