Eat@BoxOnze familiezaak serveert je dagelijks overheerlijke frietjes, maar ook voor lekkere snacks zoals spaghetti, gyros of dagverse broodjes kan je bij ons terecht! Bij ons mag je steeds kwaliteit verwachten. Zo worden onze sauzen elke dag vers bereid!

 

Eat@Box wil meer zijn dan slechts een frituur! Uiteraard kan je bij ons terecht om een snelle hap af te halen, maar in ons gezellige en huiselijke interieur kan je ook steevast komen genieten van onze kaart. Bij ons word je altijd bediend met de glimlach!
Wij bieden tevens de mogelijkheid om buiten op ons gezellige terras te smullen van onze bereidingen. Wij beschikken natuurlijk ook over een wachtsalon indien je graag je bestelling wilt komen afhalen.

Eat@Box is gelegen in het centrum van Bree, vlak naast de bioscoop. Ideaal dus om voor of na de film je maag te vullen met iets lekkers!
Ook cadeaubons voor een bedrag naar keuze zijn bij ons te verkrijgen.

Wil je graag in groep komen genieten van al dat lekkers? Geef ons een seintje vooraf en wij zorgen voor de plaatsen! Zo kunnen wij fietsgroepen ook buiten onze openingsuren opvangen als je ons hiervan tijdig op de hoogte brengt!

 

MENU

Voor onze menukaart klik hier
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  04-04-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 


AdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het