Wandel, loop en fiets voor het goede doel tijdens het KRC Genk Fanweekend!KRC Genk opent het nieuwe seizoen met een knaller: Een heus Fanweekend in en rond de Luminus Arena!

Van fanzone, fanfestival, Thomas Buffel legends game tot de Supercup tegen KV Mechelen. Er staat een heleboel voetbal op het programma op vrijdag 19 en zaterdag 20 juli.

Daarnaast kan elke supporter zich ook inschrijven voor iets nieuws, een uniek KRC Genk avontuur. We gaan wandelen, lopen én fietsen. Alle inkomsten gaan integraal naar onze community werking en zullen we gebruiken voor een grote actie tegen kinderarmoede die we lanceren tijdens het fanweekend.

 

Op vrijdag kan je vanaf 19u wandelen of lopen in een FRZA! run van 5km. Een echte belevingsrun die je op plekken brengt waar je normaal gezien niet kan komen. We gaan dwars door het stadion, langs de spelerstunnel, het spelershome en zelfs tot in de kleedkamer! Elke wave lopers wordt begeleid door een KRC Genk gezicht en onderweg dompelen we je onder in sfeer en animatie. Bij de start krijg je bovendien een toffe KRC genk goodiebag, bij de finish een medaille! En dat allemaal voor een deelnameprijs van maar 5€ (in voorverkoop tem 11/7), die integraal naar onze community werking gaat. Kinderen -6 jaar nemen gratis deel in het gezelschap van een meerderjarige. Daar moet je toch gewoon bij zijn! 

Op zaterdag springen we op de fiets, naar goede traditie samen met Voorzitter Peter Croonen. Vanaf 8u30 vertrekken drie FRZA! rides van 60, 90 of 120 kilometer. Ook hier is de deelnameprijs bewust zeer democratisch gehouden: 5€ voor de 60km rit, 10€ voor de andere 2 ritten.

Wandel, loop of fiets je mee? Schrijf je snel in wat de plaatsen zijn beperkt! Alle info vind je terug op krcgenk.be.

Samen maken we het verschil én maken we er een onvergetelijk Fanweekend van. Samen zijn we Genk!
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  27-06-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Wil je gratis sportnieuws plaatsen?
 Meer nieuws over KRC Genk official

Genk
14-02-2020

KRC Genk loopt een punt verder weg van de achtervolgers, in de strijd voor plaats in de top 6.Een gelijkspel op Antwerp is ver van slecht, maar op basis van de tweede helft zou ook een uitoverwinning niet onverdiend geweest zijn. Geen stormwind of regen zoals afgelopen zondag, en dus kon er in normale omstandigheden gevoetbald worden. Hannes Wolf gaf de basiself van tegen Charleroi opnieuw het...


Meer info

KRC Genk official
Genk
01-02-2020

Vladimir Screciu (20) gaat voor Lommel SK voetballen. KRC Genk verhuurt de Roemeense verdediger tot het einde van het seizoen, en de club uit 1B heeft een optie voor nog een bijkomend seizoen. KRC Genk nam Screciu in de zomer van 2018 over van Craiova, maar hij werd afgeremd door pech en blessures. Bij Lommel kan hij speelminuten en ervaring opdoen.We wensen ‘Vladi’ veel succes bij...


Meer info

KRC Genk official
Genk
31-01-2020

KRC Genk is tot een akkoord gekomen met het Engelse Sheffield United over de onmiddellijke overgang van Sander Berge.Het contract van Sander in Genk liep tot midden 2021, en hij had aangegeven dat hij klaar was voor een nieuwe uitdaging en graag nu wilde vertrekken. Sheffield United is de huidige nummer acht uit de Premier League en rekent op Sander om z’n huidige positie te bestendigen of...


Meer info

KRC Genk official
Genk
31-01-2020

Ianis Hagi speelt de rest van het seizoen voor het Schotse Glasgow Rangers.KRC Genk verhuurt Hagi en de club van coach Steven Gerrard heeft ook een optie tot aankoop.KRC Genk nam de Roemeense international vorige zomer over van Viitorul.Hij speelde 19 wedstrijden voor onze club.We wensen Ianis veel succes bij de Rangers.


Meer info

KRC Genk officialAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Limburg | Kempen | Vlaams Brabant | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het