KAS EUPEN - STVV 1-1Eupen en Sint-Truiden hielden elkaar in evenwicht aan de Kehrweg. Het werd 1-1. Ngoy bracht de Panda’s al vroeg op voorsprong. De thuisploeg moest het daarna lange tijd met tien stellen. Suzuki maakte in het slot gelijk vanop de stip. 

STVV begon met goede intenties maar na minder dan een kwartier spelen keek het al tegen een achterstand aan. Ngoy prikte de 1-0 van dichtbij tegen de netten op aangeven van N’Dri.

Sint-Truiden slaagde er niet in om de thuisploeg in de problemen te brengen. Eupen-verdediger Heris daarentegen wel. Hij trapte overduidelijk na op Colombatto en dat was ook de VAR niet ontgaan. Scheidsrechter Put bekeek de herhaling. Rood luidde zijn verdict en zo moest de thuisploeg nog meer dan een uur verder met z’n tienen.

Eupen zakte in en hield de rangen gesloten. Bij STVV ontbrak de laatste pass te vaak om voor gevaar te zorgen. Na de pauze schakelden de Kanaries dan een versnelling hoger. Dat leverde enkele mogelijkheden op, al kwam doelman De Wolf zelden in de problemen. Ook de Panda’s waren af en toe gevaarlijk en zo bleef het achteraan uitkijken voor een tweede treffer. 

De tijd tikte weg in het voordeel van de thuisploeg en zo leek het tienkoppige Eupen op weg naar de zege, tot Poulain Suzuki raakte in een duel binnen de zestien. Put legde de bal op de stip. Suzuki hield het hoofd koel en zette de elfmeter feilloos om, 1-1, met nog vijf minuten op de klok. Buatu had nog een goede mogelijkheid om wedstrijdwinnaar te worden, maar zijn kopbal ging net over.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  31-08-2020

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over STVV

Sint Truiden
18-01-2021

De 16-jarige middenvelder Mathias Delorge-Knieper tekende vanavond zijn eerste profcontract bij STVV.Mathias doorliep de volledige Truiense jeugdopleiding en ziet zijn harde inzet nu beloond worden met een contract. Sinds dit seizoen is Mathias reeds een vaste waarde bij de beloften.


Meer info

STVV
Sint Truiden
13-12-2020

STVV leed in eigen huis een 1-2-nederlaag tegen Sporting Charleroi. De bezoekers kwamen op voorsprong via Fall. Nazon maakte kort voor de rust gelijk. Nicholson werd uiteindelijk matchwinnaar.Beide ploegen begonnen gretig aan de wedstrijd. Dat leverde veel strijd, maar weinig echte mogelijkheden op. Na 25 minuten spelen brak Fall de ban met een geplaatst schot vanop de rand van de zestien, 0-1.De...


Meer info

STVV
Sint Truiden
06-12-2020

STVV is er bij Club Brugge niet in geslaagd om punten te sprokkelen. De Kanaries gingen met het kleinste verschil onderuit. Een doelpunt van Okereke na de pauze volstond voor de Brugse zege.De thuisploeg begon dominant en drukte STVV meteen in het defensief. De Kanaries hadden het moeilijk om onder de Brugse druk uit te komen, al gaven ze achterin weinig weg.De eerste grote kans was zelfs voor...


Meer info

STVV
Sint Truiden
29-11-2020

STVV en het Waasland-Beveren van Nicky Hayen hielden mekaar in evenwicht op Stayen, het werd 1-1. Sint-Truiden kwam vroeg op voorsprong, maar liet het vervolgens na om de partij te beslissen. Pas in de toegevoegde tijd maakten de Waaslanders gelijk.Veel tijd hadden de Kanaries niet nodig om te scoren. Bij de eerste Truiense hoekschop was het meteen raak. Garcia kopte de bal bij de eerste paal...


Meer info

STVVAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Maas en Kempenland | Antwerpen | VL-Brabant | Limburg | Kempen | Oost-VL | West-VL | Brussel | De Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het