Kanaries onderuit bij BeerschotSTVV is er op het Kiel niet in geslaagd om punten te sprokkelen. In een knotsgekke wedstrijd met negen doelpunten trokken de Kanaries aan het kortste eind. Het werd 6-3.

De wedstrijd was nog geen twee minuten bezig toen man in vorm Holzhauser de score opende met een geplaatst schot, 1-0. Niet veel later had STVV een kans op de gelijkmaker via Sankhon, maar die stuitte op doelman Vanhamel.

Aan de overzijde was het bij de eerstvolgende kans wel opnieuw raak. Tissoudali kopte raak op aangeven van Holzhauser. Niet veel later ging diezelfde Tissoudali op wandel in de Truiense zestien. Caufriez haakte de vinnige aanvaller, Boterberg wees prompt naar de stip. Holzhauser klaarde de klus vanop elf meter, 3-0.

De Ratten bleven dodelijk efficiënt. Kort na het halfuur lukte ook Tissoudali zijn tweede van de avond. Brogno trapte vervolgens de forfaitscore op het bord. Vlak voor de pauze prikten de Kanaries tegen. Filippov lepelde zijn eerste goal in Truiense loondienst keurig over doelman Vanhamel. 

Na de pauze ging STVV verder op dat elan, met een snelle goal van Suzuki, 5-2. Enkele minuten later drukte Coulibaly het sprankeltje Truiense hoop de kop in met een loeier, 6-2. 

De thuisploeg nam wat gas terug. STVV ging hoger voetballen en dat leverde een kwartier voor tijd een doelpunt op. De ingevallen Nazon draaide goed naar binnen en gaf vervolgens doelman Vanhamel het nakijken. 6-3, meteen ook de eindstand.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  18-10-2020

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Wil je gratis sportnieuws plaatsen?
 Meer nieuws over STVV

Sint Truiden
18-01-2021

De 16-jarige middenvelder Mathias Delorge-Knieper tekende vanavond zijn eerste profcontract bij STVV.Mathias doorliep de volledige Truiense jeugdopleiding en ziet zijn harde inzet nu beloond worden met een contract. Sinds dit seizoen is Mathias reeds een vaste waarde bij de beloften.


Meer info

STVV
Sint Truiden
13-12-2020

STVV leed in eigen huis een 1-2-nederlaag tegen Sporting Charleroi. De bezoekers kwamen op voorsprong via Fall. Nazon maakte kort voor de rust gelijk. Nicholson werd uiteindelijk matchwinnaar.Beide ploegen begonnen gretig aan de wedstrijd. Dat leverde veel strijd, maar weinig echte mogelijkheden op. Na 25 minuten spelen brak Fall de ban met een geplaatst schot vanop de rand van de zestien, 0-1.De...


Meer info

STVV
Sint Truiden
06-12-2020

STVV is er bij Club Brugge niet in geslaagd om punten te sprokkelen. De Kanaries gingen met het kleinste verschil onderuit. Een doelpunt van Okereke na de pauze volstond voor de Brugse zege.De thuisploeg begon dominant en drukte STVV meteen in het defensief. De Kanaries hadden het moeilijk om onder de Brugse druk uit te komen, al gaven ze achterin weinig weg.De eerste grote kans was zelfs voor...


Meer info

STVV
Sint Truiden
29-11-2020

STVV en het Waasland-Beveren van Nicky Hayen hielden mekaar in evenwicht op Stayen, het werd 1-1. Sint-Truiden kwam vroeg op voorsprong, maar liet het vervolgens na om de partij te beslissen. Pas in de toegevoegde tijd maakten de Waaslanders gelijk.Veel tijd hadden de Kanaries niet nodig om te scoren. Bij de eerste Truiense hoekschop was het meteen raak. Garcia kopte de bal bij de eerste paal...


Meer info

STVVAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Maas en Kempenland | Antwerpen | VL-Brabant | Limburg | Kempen | Oost-VL | West-VL | Brussel | De Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het