Hotel de Boskar **** 

De 19 luxueuze ingerichte kamers zijn voorzien van alle comfort: een ruime badkamer (keuze uit bad of douche), flatsceen-tv, airco, gratis internet en een minibar. Bovendien bieden wij onze ondergrondse parking gratis aan!

De unieke stijl van de kamers en het hotel nodigen uit tot slechts één ding: heerlijk tot rust komen. Ook kan u genieten van onze wellness faciliteiten, wij beschikken over een privé infra-rood sauna met regendouche. Wij hebben ook GRATIS Fitness faciliteiten voor onze gasten.

‘s Morgens wacht u een heerlijk ontbijt in onze brasserie, gehuisvest in het aanpalende ’t Oud Stadthuys (1637). Van maandag tot vrijdag & feestdagen kunt u ontbijten van 07:00 tot 10:00 en in het weekend van 08:00 tot 11:00.

U kunt er ook ‘s avonds terecht voor een heerlijk diner. Het gebouw herbergt ook twee zalen die uitermate geschikt zijn voor vergaderingen, seminaries, huwelijk of een andere feest.

In hetzelfde gebouw als ‘Hotel de Boskar 1773’ vindt u het Toeristisch onthaal van de stad Peer. Hier kunt u terecht voor alle informatie over de stad Peer en omgeving.
 
 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  18-11-2017

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 


AdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het