Holiday Suites opent vijfde vakantieresidentie aan de Belgische kust.Holiday Suites opent vijfde vakantieresidentie aan de Belgische kust.

 

Oostende, 28/03/2019

 

Op vrijdag 5 april opent Holiday Suites haar vijfde vakantieresidentie aan de Belgische kust.

Holiday Suites opent haar nieuwe vakantieresidentie in Nieuwpoort. “Nieuwpoort is één van de parels van onze Belgische kust, wij zijn dan ook ontzettend blij dat onze klanten binnenkort deze prachtige kuststad kunnen ontdekken”, vertelt General Manager Anaë Huybrechts.

Ook deze keer blijft Holiday Suites volledig trouw aan het vertrouwde concept: nieuwe, moderne verblijven met een volledig uitgeruste keuken, flexibele verblijfsdata dankzij de digitale receptie en een kindvriendelijk domein met speelplein. Er zijn ook tal van faciliteiten aanwezig, zoals een verwarmd binnenzwembad, stoombad en sauna. Huisdieren zijn zoals altijd toegelaten en er zijn ook vakantiestudio’s voorzien die toegankelijk zijn voor mindervaliden. De nieuwe vakantieresidentie telt 48 vakantieverblijven voor 2 tot 7 personen. Tegen eind dit jaar zal het vakantiedomein 96 Holiday Suites omvatten.

 

Holiday Suites voorziet 333 nieuwe vakantieverblijven in 2019.

Holiday Suites begon het jaar met 8 bestemmingen en 508 vakantieverblijven. Eind dit jaar zal Holiday Suites aanwezig zijn op 12 bestemmingen, goed voor een totale capaciteit van 841 Holiday Suites.

Na Jabbeke en Nieuwpoort openen er in juni namelijk nog twee vakantieresidenties in Frankrijk: Boulogne-sur-Mer aan de Noord-Franse Opaalkust en Vence, de eerste bestemming van Holiday Suites aan de Côte d’Azur.

 

////// Noot voor de redactie, niet voor publicatie \\\\\

 

Holiday Suites biedt sinds 2011 ruim 800 nieuwe, comfortabele vakantieverblijven aan in België en Frankrijk. Het hoofdkantoor is gebaseerd in Oostende. Momenteel zijn er 10 bestemmingen: drie aan de Franse Opaalkust, zes aan de Belgische kust en één in Belgisch Limburg.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lore Callewaert:

persdienst@holidaysuites.be

+32 499 88 84 62

De foto’s in bijlage mogen gratis gepubliceerd worden: https://we.tl/t-NANcZV4hx3

https://www.holidaysuites.be/pers/
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
Holiday Suites
Boek nu
 
Op:  28-03-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Holiday Suites

Oostende - Stene - Zandvoorde
+1
28-05-2019

Op maandag 17 juni opent Holiday Suites haar nieuwe vakantieresidentie met 95 verblijven in Boulogne-sur-Mer. Na Bray-Dunes, Équihen-Plage en Oye-Plage, vestigt Holiday Suites zich nu ook in havenstad Boulogne-sur-Mer. General Manager Anaë Huybrechts is heel tevreden met deze nieuwe uitbreiding: “In Boulogne-sur-Mer is er voor iedereen wat wils: strand, cultuur, sport en...


Meer info

Holiday SuitesAdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het