Rotis Leuven
Rotis is afgeleid van het woord ‘rotisserie‘, of ook wel grill restaurant genoemd.
Binnen het Rotis concept hebben wij bewust gekozen voor de Churrasco houtskoolgrill. De term ‘Churrasco’ is een vorm van barbecue die ontstaan is in het begin van de 17e eeuw in Latijns-Amerika, en daar ondertussen is uitgegroeid tot een traditionele kookkunst in het bijzonder voor het grillen van gevogelte en vlees. De spiezen zijn voorzien van handvaten en dankzij het continu roteren boven het houtskoolvuur ontstaat er een verbluffend sappig en smakelijk eindresultaat.
ONZE KIP
Onze kippen zijn 100% Belgisch. Deze worden speciaal opgekweekt met een plantaardige voeding zonder toevoeging van additieven. Ze zijn gehuisvest op stro en hebben vrije loop uit respect voor het natuurlijk gedrag van de dieren. Dit alles uit zich in een heerlijk mals kippenvlees. Iets waar de boer terecht trots op is …
ONZE RIBS
Onze ribs stammen af van het Belgisch Landras of Piétran varken, mager met voldoende smaak en zacht qua textuur. De varkens zijn gekend voor hun korte romp en mooie vaste bil, bekomen door hun gevarieerde voeding dat is afgestemd op elke groeifase van het varken. De ribben zijn met de hand versneden aan de kant van de carré waar het betere vlees gesitueerd is.
MENUKAART
WILT U MEER INFORMATIE OVER ROTIS? NEEM CONTACT OP
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
Advertenties
Media Partners





Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.