Sandy Quintyn - overstap Burgerbelangen naar CD&VDe verkiezingen van 2006 waren mijn eerste stappen in de politiek. Bij Open VLD Plus stond ik als “onafhankelijke” op de lijst. Vanaf dan is mijn carrière als gemeenteraadslid gestart, het was een nieuwe wereld die voor mij openging.


Bij de verkiezingen van 2012 verliep alles gelijkaardig. Samen met andere onafhankelijken kwam ik op onder de noemer Burgerbelangen. Opnieuw heb ik mij positief in de strijd gegooid en werd verkozen tot gemeenteraadslid.


Na enkele jaren voelde ik mij echter niet goed meer in deze groep. Bovendien had ik tijdens verschillende gemeenteraden meer voeling met de beslissingen en meningen van CD&V, dan met de standpunten van Burgerbelangen.


Dat ik een goeie band heb met de collega’s van de CD&V is algemeen geweten. Zij hadden mij destijds ook graag op hun lijst zien staan. Toen de vraag enkele weken geleden kwam om met CD&V mee te bouwen aan een positief verhaal, heb ik hier goed over nagedacht en uiteindelijk besloten om de stap te zetten.


12 jaar geleden was mijn slogan “altijd sociaal”. Die gedachte wens ik uiteraard verder te zetten. Als bestuurslid van Toneelkring de Totetrekkers blijven de Wingense & Zwevezeelse verenigingen één van mijn aandachtspunten. Mijn doel zal bij deze dus niet veranderen en ik blijf het luisterende oor voor alle burgers en probeer hen met veel plezier te helpen waar nodig.


Ik kijk dan ook met veel enthousiasme uit naar de komende gemeenteraadsverkiezingen en hoop op deze manier mijn steentje te kunnen bijdragen aan de weg vooruit voor Wingene & Zwevezele.

Sandy Quintyn
Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Project: Open ondernemerschap!

Wens je meer visibiliteit, meer leads naar je onderneming of product?
Gebruik dan onze voordelige bedrijfspagina en wordt door duizenden bezoekers online gevonden!

Wil je gratis ondernemersnieuws plaatsen?
 Meer nieuws over Redactie inVlaanderen Media Support

Genk
19-08-2019

Trossard gets 56% of the vote and is named as today's man of the match!


Meer info

Redactie inVlaanderen Media Support
Peer - Grote en Kleine Brogel
>>
19-08-2019

Live-muziek op en rond de Peerse kiosk.Dit weekend was Domino bij de muziekkiosk van de partij.Geniet mee van het top event met gratis toegang!


Meer info

Redactie inVlaanderen Media Support
Hasselt
19-08-2019

Facts & figures voor #PKP1947.000 festivalgangers kwamen op donderdag naar de pre-party, een absoluut record!Alle festivaldagen waren volledig uitverkocht met 66.000 bezoekers per dag.Met 320 lasers braken we een wereldrecord in de Boiler Room (World record attempt for biggest laser show).1 dolgelukkige fan mocht naast Beth Ditto van The Gossip ‘Heavy Cross’ meebrullen.Een houten...


Meer info

Redactie inVlaanderen Media Support
Ronse
18-08-2019

Herinner u onze eerste editie vorig jaar… World Cleanup Day is een wereldwijd zwerfvuil-verzamel-initiatief opgestart in Estland waar een lokale gemeenschap bewees dat samen de handen uit de mouwen steken een propere buurt kan betekenen. De missie van de organisatie gaat verder dan opruimen alleen. Met deze wereldwijde burgeractie wil men de problematiek van zwerfafval benadrukken en een...


Meer info

Redactie inVlaanderen Media SupportAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Limburg | Kempen | Vlaams Brabant | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het