Hotel de Kruishoeve - Restaurant Chef'Stable - kamers - vakantiewoningen - HoeveUitrusten, ontspannen en totaal genieten

In een oase van rust, ver weg van alle drukte vindt u deze schitterende gastvrije herenhoeve uit 1772. Omsloten door bossen, polders, duinen en zee biedt hoevehotel & vakantiewoningen “De Kruishoeve” u een zeldzame rust waar volwassenen en kinderen met volle teugen kunnen genieten. Ruiters met hun paard beleven hier hoogdagen.

 

Restaurant "Chef'Stable"

Hotel De Kruishoeve heet u van harte welkom in het sfeervolle restaurant ‘Chef’Stable’

Tijdens de winter van 2015 – 2016 werd onze oude schuur, waar vroeger de kalfjes worden geboren en de koeien gemolken in vier maand tijd volledig verbouwd naar het nieuw restaurant ‘Chef’Stable’.

Laat je zinnen prikkelen en genieten van de heerlijke pure natuurlijke gerechten die de streek heeft te bieden.

Niets is ontspannender dan op het terras te verpozen, dat uitgeeft op de landschappelijke geïntegreerde tuin. Genieten terwijl de kinderen zich op het speelplein vermaken.

 

Familie- & Gastenkamers

De hoevekamers en familiekamers zijn luxueus ingericht en voorzien van alle comfort. Vanuit de kamers heeft u een schitterend uitzicht op de weidse groene omgeving en de sfeervolle tuin.

Men kan kiezen tussen kamer met onbijt of half pension. Na een verkwikkende nachtrust kunt u de dag beginnen met een uitgebreid en gezond ontbijtbuffet terwijl u van het buitenleven geniet.

 

Vakantiewoningen

De Kruishoeve telt vier types vakantiewoningen:

  • Standaard vakantiewoning (4 à 6 personen)
  • Comfort vakantiewoning (4 à 6 personen)
  • Luxe vakantiewoning (5 personen)
  • Vakantiewoning ’t Fermetje (4 à 10 personen)

 

De Hoeve

Volop ruimte voor de kinderen

De kinderen kunnen hier hun hartje ophalen met de paarden, kippen, koeien, schapen, geiten, pony’s… enz. Daarnaast is er een gezellige speelzolder waar de kinderen zich naar hartelust kunnen amuseren. De kinderen vinden op de hoeve fietsjes, trapauto’s, zandbak en speelweide. De Kruishoeve heeft aangepast kindermeubilair waardoor iedereen zich thuis voelt.

Lekker buitenspelen, dat wil ieder kind. Daarom is De Kruishoeve de ideale omgeving is om een weekend, midweek of vakantie te nemen zodat iedereen het naar zijn zin heeft. Vlakbij het strand en de zee en tussendoor heerlijk genieten op de hoeve.

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
HOTEL DE KRUISHOEVE Gastenkamers & Vakantiewoningen
Boek nu
 
Op:  10-04-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 


AdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het