Matisse Didden (18) tekent voor drie jaar!Opnieuw een voetballer uit onze jeugdacademie die een volgende stap zet in z’n ontwikkeling binnen KRC Genk! Matisse Didden, op 8 oktober 18 jaar geworden, heeft z’n eerste contract getekend.
De in As geboren verdedigende middenvelder van 1m95 speelt sinds vorig seizoen voor Genk. 
Daarvoor debuteerde hij als 16-jarige al in het A-elftal van z’n vorige club Patro Eisden, in de eerste amateurklasse. Didden kon toen al rekenen op interesse uit binnen- en buitenland. 
De overeenkomst voor drie jaar is een beloning voor Matisse, en een bewijs dat de club erin gelooft dat hij de potentie heeft om door te groeien naar het hoogste niveau.

Koen Daerden, technisch directeur jeugdacademie KRC Genk:
"Matisse heeft een uniek profiel binnen onze beloftenlichting: een verdedigende middenvelder met lengte en een uitstekend positiespel, iemand die waakt over de balans in een elftal. Hij heeft sinds zijn komst veel progressie gemaakt, en zijn prestaties in de Youth League laten het beste verhopen voor de toekomst."
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  02-12-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over KRC Genk official

Genk
>>
15-12-2019

4-1! Overtuigende en verdiende thuisoverwinning!KRC Genk heeft nog eens een vlotte thuisoverwinning behaald. Waasland-Beveren was het slachtoffer van een gretige Genkse ploeg die het publiek in de Luminus Arena een hartverwarmende avond bezorgde.De gretigheid die coach Hannes Wolf vooraf had aangekondigd – “We zijn er klaar voor, en dat zullen de supporters ook zien” –...


Meer info

KRC Genk official
Genk
15-12-2019

Na een gesprek met de sportieve leiding is vanmorgen beslist dat KRC Genk tot nader order niet meer rekent op Dieumerci Ndongala.De reden daarvoor is dat de dagelijkse werkethiek en intensiteit van Ndongala momenteel niet voldoen aan de eisen en normen van KRC Genk.


Meer info

KRC Genk official
Genk
11-12-2019

KRC Genk heeft z’n campagne in de Champions League afgesloten met een vijfde nederlaag. Napoli kende geen medelijden met onze gebrekkige efficiëntie in beide strafschopgebieden.Het grote Europese debuut van Maarten Vandevoordt – de jongste doelman ooit in de Champions League – kon niet slechter beginnen. In de eerste minuut was hij al aan een tegendoelpunt ontsnapt, na twee...


Meer info

KRC Genk officialAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Limburg | Kempen | Vlaams Brabant | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het