Louis van Gaal na ruim veertig jaar terug naar de BosuilRoyal Antwerp FC, de club met stamnummer 1, presenteert in de aanloop naar de bekerfinale tegen Club Brugge als eerste Belgische club ooit een heuse eigen talkshow in broadcastkwaliteit. Op donderdag 30 juli wordt in NUMBER ONE vooruitgeblikt op de finale van de Croky Cup van twee dagen later.

Centrale gast bij deze primeur is niemand minder dan Louis van Gaal. Louis van Gaal speelde van 1973 tot 1977 zelf voor The Great Old en ontwikkelde zich na zijn spelerscarrière tot een van de meest succesvolle trainers in de voetbalgeschiedenis. 

‘Ik kom na ruim veertig jaar met plezier terug naar de Bosuil. Ik heb veel te danken aan Antwerp’, aldus Louis van Gaal. Naast Louis van Gaal zullen ook tal van andere bekende gasten in de uitzending passeren. 

In NUMBER ONE is de bekerfinale van zaterdag 1 augustus het centrale thema, maar er wordt ook in het archief gedoken en teruggeblikt op de historische bekerwinst van Royal Antwerp FC in 1992. Bekerwinst die een jaar later resulteerde in een Europese finale op Wembley. Het zal ook gaan over de toekomst, de ambities en de maatschappelijke rol van de club. Daarnaast komer er reportages met fans en rood-witte helden en zal de kijker prijzen kunnen winnen. 

Met deze talkshow onderstreept Royal Antwerp FC nogmaals dat het zeer steile ambities heeft en ook de komende jaren op alle mogelijke vlakken het verschil wil maken. Kortom, dit project kadert in de verruiming van het merk Antwerp waarbij een voetbalclub versterkt wordt door media en entertainment en zo dicht mogelijk bij fans en voetballiefhebbende families wilt staan. NUMBER ONE zal zeker niet alleen de Antwerpsupporter aanspreken maar is bedoeld voor iedereen die na maanden zonder voetbal smacht naar het moment waarop de bal opnieuw rolt. 

Kobe Ilsen is de gastheer van NUMBER ONE. De talkshow gaat live vanop de grasmat van de Bosuil in Deurne en is op donderdag 30 juli om 21u15 live te bekijken op hln.be en op Play Sports voor de Telenetabonnees.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  25-07-2020

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over RAFC

Deurne
29-07-2020

Number One zou donderdagavond live uitgezonden worden op haar eigen digitale kanalen, HLN.BE en Play Sports van TELENET . De nieuwe corona-maatregelen in de provincie Antwerpen en het negatieve reisadvies uit Nederland maken het onmogelijk om de talkshow te laten plaatsvinden. Louis van Gaal, de centrale gast in Number One, kan door het negatieve reisadvies niet naar Antwerpen reizen. De ex-RAFC...


Meer info

RAFC
Deurne
28-07-2020

In opvolging van de communicatie door de gouverneur van de Provincie Antwerpen, en in afwachting van meer concrete info, gaat R. Antwerp FC er vanuit dat voor het professionele voetbal (cfr. professioneel statuut topsport) alle genomen maatregelen ongewijzigd blijven en verder worden toegepast.Samen met de Pro League en alle bevoegde instanties zijn de afgelopen maanden protocollen en...


Meer info

RAFC
Antwerpen
02-07-2020

Met trots kan RAFC melden dat zo goed als elke Antwerp supporter zijn abonnement voor het seizoen 2020-21 heeft verlengd. Onze Rood-Witte familie heeft woord gehouden en nogmaals bewezen wat ze wekelijks zingen : wat er ook moge gebeuren… De club kan opnieuw rekenen op 12.500 trouwe abonnees.In februari communiceerde RAFC dat enkel bestaande abonnees hun abonnement konden verlengen. De...


Meer info

RAFCAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Maas en Kempenland | Antwerpen | VL-Brabant | Limburg | Kempen | Oost-VL | West-VL | Brussel | De Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het